Re: FACEBOOK.COM nový fenomén (27. 09. 2008 22:22)
Сикбой,ты молодец! Говоришь по-русски? Как тебя зовут?
Nevim jak vypada Facebook a co tam je,ale s "vkontakte.ru" jsem spokojeny. Jsou tam tisice filmu online ( i ty ktere treba jeste nejsou v CR v kinech),spousta zajmovych skupin a co nas nejvic zajima-hudby(taky online).A kdyz jsem Vam daval tip na stahovani treku z trancelaciya.com- tak to je vpodstate stahovani z "kontaktu",ty veci davaji na trh samotni uzivatele. + samozrejme zname,ktere jsem rad po letech objevil a domlouvame si kdejake veci a odpocinky.
Re: FACEBOOK.COM nový fenomén (27. 09. 2008 23:38)
já tam sice jsem, ale od registrace jsem tam už tuším ani nebyl, k čemu je to vůbec dobrý? myspace stačí ne? Current top 3:
1. Gouryella - Venera
2. Future Disciple - Adventure To The South (Robert Nickson Remix)
3. Marco Torrance & Natasha Jaffe - Under The Diving Bell (DIM3NSION Remix)
4. Purple Haze - Out Here
5. Dimension - Voorpret
Re: FACEBOOK.COM nový fenomén (28. 09. 2008 00:20)
Nedávno jsem si to založil ale ještě jsem neměl čas to použít, tak nějak jsem k tomu byl donucenej, protože tady v Austrálii je to věc hodně vžitá a když chceš na lidi kontakt, tak tě odkážou na facebook :/
Re: FACEBOOK.COM nový fenomén (28. 09. 2008 00:22)
citace:
Bobr Nedávno jsem si to založil ale ještě jsem neměl čas to použít, tak nějak jsem k tomu byl donucenej, protože tady v Austrálii je to věc hodně vžitá a když chceš na lidi kontakt, tak tě odkážou na facebook :/
To souhlasím, v Austrálii je Facebook spolu s MSN hodně rozšířen...
Re: FACEBOOK.COM nový fenomén (28. 09. 2008 13:22)
citace:
Bobr Nedávno jsem si to založil ale ještě jsem neměl čas to použít, tak nějak jsem k tomu byl donucenej, protože tady v Austrálii je to věc hodně vžitá a když chceš na lidi kontakt, tak tě odkážou na facebook :/
Souhlas. Podobně to je v USA, kde tě odkážou většinou na myspace.
Barry, Barry, Barry fuckin Connell... Barry, Barry, Barry fuckin Connell... \o/ \o/ \o/
Re: FACEBOOK.COM nový fenomén (28. 09. 2008 19:04)
Nejsem a taky nebudu. James Zabiela - The Healing
Hot Chip - Flutes (Sasha remix)
Eric Prydz - Every Day
André Sobota - Found
Circulation - Turquoise (Guy J Remix)
Re: FACEBOOK.COM nový fenomén (28. 09. 2008 19:23)
citace:
inferno Nový fenomén? On už facebook dorazil i do Čech?
Nejsem a nebudu, neobjevil jsem kouzlo podobných sociálních sítí.
+1
Ale zase pořád lepší Facebook než nějaký trapný Libimseti FAVORITE TRACKS OF 2011 Sander van Doorn feat. Frederick pres. Purple Haze - Timezone, Moonbeam feat. Fisher - I Love Your Face, Matt Lange - Bad Year Blimp, Ummet Ozcan - Reboot, Rex Mundi - Sandstone, Creep feat. Romy - Days (Super 8 & Tab Remix), Alex M.O.R.P.H. & Chriss Ortega - Ocean Drive (Protoculture Remix), Andain - Promises (Gabriel & Dresden Remix), Rex Mundi - Valley of Dreams, ...