start && end > -1) { if (start > -1) { var res = data.substring(start, end); start = res.indexOf('>') + 1; res = res.substring(start); if (res.length != 0) { eval(res); } } cursor = end + 1; } } } //]]>
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]()
|
Úvodní
stránka | Recenze
| Reporty
| Ukázky
| Odkazy |
Diskuse
Jakl je podle mě docela zajímavej člověk, a to nejen vzhledem a svou typickou naléhavostí. Dneska mě potěšil tenhle jeho komentář, byť jsem tu kauzu poměrně ignoroval.
Kolik lze vydělat zamaštěným ptákem Zajímavě provokativní nadpis, ale možná je to tím, co jsem četl předtím. ![]() ![]() Bez práce nejsou koláče. Tedy bez práce nejsou peníze a bez peněz nejsou koláče. No a bez koláčů není párty!
Signum: Okay guys and galls, after months and months of hard work, and even more months of hard work, unforeseen setbacks, loads of computer problems and mucho other crap, 5 divorces, 8000 cans of red bull, 4000 cups of coffee, a lot of pizza and other fastfood and way 2 much cigarettes ;) (did i leave something out? ha ha ha...) I think we can now finally say that the Signum debut artist album is done!!!!!
\o/ \o/ \o/ no toto ale trvalo! 'Pure trance is a feeling, a passion which exists outside of contemporary musical fads and fashions. It is the bringing together of millions of fans for whom this music is a way of life.' - Solarstone
citace: Pan Jakl už ale nebere v potaz, že spousta mořskejch živočichů na tu hladinu musí, jako třeba želvy, velryby, tuleni a spousta dalších. Efekt takovýho ne nutnýho spillu (samozřejmě že ropa uniká sama o sobě všude v oceánech, ale tady bylo řekněme extra množství, který uniknout nemuselo) na mořskej život tam je a bude. Už se nehádam o tom, kdo na tom vydělá a kdo prodělá, to je mi upřímně úplně jedno, jen jsem chtěl napadnout část co se opírá o "jednoho zamaštěnýho ptáka".... Edit: Bobr (14. 08. 2010 02:26) (1x)
vcera jsem si vsadil a dneska si vybral :) ...
sazka skutecnost kurz Liverpool-Arsenal 0 0 3.30 Sunderland-Birmingham City 0 0 3.25 Bolton Wanderers-Fulham 0 0 3.30 Wigan Athletic-Blackpool 2 2 4.50 Sice jen za pade, ale potesi :) ![]() ![]() [www.csfd.cz] [iamek.rajce.idnes.cz] ![]() Slávie pi čaje !
![]() A pak jsem mel tiket za 400kc a docela tutovky a nevyslo ( Remiza baniku utekla ) ... A tenhle jsem ani nekontroloval, prtz to byl 4fun tiket :-D ... Byl jsem si jisty jen Blackpoolem a Arsenalem ( Stesti Reina si dal vlastnaka v 91 minute :-D ) ... Anglicku ligu docela pravidelne dobre tipuju :) ... Asi tim, ze ji moc a hlavne dlouho sleduju :) ![]() ![]() [www.csfd.cz] [iamek.rajce.idnes.cz] ![]() Slávie pi čaje !
Houska : Proc ? Digi tv mam, ale stejne do mesice krachnou :-D, prtz za prava jeste nezaplatilik
![]() ![]() [www.csfd.cz] [iamek.rajce.idnes.cz] ![]() Slávie pi čaje !
Rikal mi to sam technik Digi tv :-D ... masinu mam zadara a 260kc mesicne me nezabije. Anglickou ligu bych nevydrzel nesledovat .) ... Musim si udrzovat prehled :) ...
Akorat me sere, ze jsem nejdriv mel UPC, ale pak barcelona hrala hlavne na Sport 2 tak jsem si koupil novou masicu a UPC zrusil. Myslim, ze to je Skylink. No a ted mam Skylink a Digi tv :( ... Digi Tv ma vsechny kanaly co potrebuju krome Sport 2 :-D ...
Hovnajz, to je jasnej Slider
![]() "They were screaming 'Slow it down, slow it down!'... So I moved my pitch fader on my Pioneer. Down." ![]() ![]() ![]() ![]() fb.com/sandeaglemusic Top5: 1.Selu Vibra - Divine [Sean Tyas Rework] 2. Vascotia - Verano 2010 (Sean Tyas Remix) 3. Bobina feat. Elles de Graaf - Lighthouse (Sean Tyas Vocal Mix) 4. Bobina - Spinning (Paul Miller remix) 5. Reconceal - Touch Her Heart (Michael Angelo & Jim Remix)
citace: Škvára mi připomíná mě před několika lety.... . No offense and no further comment from my side.
Houska : Manche ma mizerne starty kazdy rok a Newcastle ma tym na TOP10. Ale verim ve vyhru 3-0. Priprava byla dobra a lavicka je kvalitni coz nam nekdy chybelo.
citace: To je v pohodě. Ty mi zase připomínáš mě. Tak před 10 lety. ![]() ![]() Bez práce nejsou koláče. Tedy bez práce nejsou peníze a bez peněz nejsou koláče. No a bez koláčů není párty!
citace: Ona se média nejspíš chytla onoho ,zamaštěného ptáka', zřejmě proto to Jakl zmiňuje. On sám určitě ví, že nešlo jen o jednoho. Edit: Sq4Raa (16. 08. 2010 22:14) (2x) ![]() ![]() Bez práce nejsou koláče. Tedy bez práce nejsou peníze a bez peněz nejsou koláče. No a bez koláčů není párty!
Houska : 3 : 0 ... Ja to rikal :) ... Dalsi penizky na uctu ... :) ...
Pekny tiket :) ... Taky se mi ted dari. vcera osmicka a dneska jsem dal jen teplice + presny vysledek manchester. Ale kazda koruna dobra :) ...
citace: jj, je mi jasný, jen se mi nelíbi ta citová zabarvenost zase z druhý strany. Jestli to chce napadat a bejt branej vážně, čekal bych od něj objektivitu.
Chápu...
Jeden faktickej článek je tady: Ropné havárie. Fakta a hysterie Byť tedy z toho závěru nadšený nejsem, asi jsem přestal být děvkou konzumu. Autor je naopak nejspíš jeho pasákem Edit: Sq4Raa (17. 08. 2010 21:42) (1x) ![]() ![]() Bez práce nejsou koláče. Tedy bez práce nejsou peníze a bez peněz nejsou koláče. No a bez koláčů není párty!
Je možnost mi dát hlas v jedné soutěži na FB?
Předem dík za kladnou odpověd a bod :o) [www.facebook.com] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Kdo by chtel koupit nejake levne CD,napr Armina ,Ferryho atd za kilco
![]() [www.cd-net.cz] Track of the moment : Enrico Sangiuliano-Astral Projection
25/26, to není špatný
![]() ![]() "Až bude pokácený poslední strom, až bude poslední řeka otrávená, až bude chycena poslední ryba, tehdy poznáme, že peníze se nedají jíst..." "Teď, když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci a potápět se jako ryby, zbývá už jen jediné - naučit se žít na Zemi jako lidé." (G.B.Shaw) "Hujer, Metelesku Blesku!" Nezpomalovat, nezpomalovat, nezpomalovat!!! [www.myspace.com] [www.facebook.com]
[www.native-instruments.com] to bude asi nebušená mašinka
![]() [www.youtube.com] Edit: Nevim (26. 08. 2010 10:43) (1x) ![]() [www.facebook.com] |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |