start && end > -1) { if (start > -1) { var res = data.substring(start, end); start = res.indexOf('>') + 1; res = res.substring(start); if (res.length != 0) { eval(res); } } cursor = end + 1; } } } //]]>
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]()
|
Úvodní
stránka | Recenze
| Reporty
| Ukázky
| Odkazy |
Diskuse
Tak mě napadlo založit thread, kde by se probíralo to, co s trance muzikou nemá nic společného. Kolikrát se to zbytečně hodí do nějakého tématu, takže ten co tu chodí pravidelně se v něm nevyzná. Mělo by se jednat především o to, kvůli čemu není nutné zakládat nové forum.
Začnu třeba tímhle. Dnes večer proběhne v Bělehradě druhé semifinále hudební soutěže Eurovision song contest. Já tuto soutěž sleduji už několik let (poprvé jsem ji viděl, když ji v 97 vyhrála Katrina) a za tu dobu jde hodně nahoru. Podle mě je prestižnější než nějaké soutěže tipu Superstar, X Factor a jimi podobní. Co myslíte, dostane se Česká republika do finále?Podle mě Tereza Kerndlová má docela šanci (co se týče diskuzních servrů ohledně této soutěže v různých zemích evropy). Nechápu totiž docela nízký kurz sázkařů. Jinak můj favorit pro vítěze finále je jak Německo (No Angels), "taneční" Řecko (a zpěvačka Kalomoira). Jsem zvědavej, jak to letos celé dopadne, ale už teď mě štve, že neuvidím finále živě, ale až ze záznamu, protože v sobotu nebudu doma. ![]() Trance? What is it? I listen house and progressive music
Každý OT nějak vyplyne z původního topicu
![]() Barry, Barry, Barry fuckin Connell... Barry, Barry, Barry fuckin Connell... \o/ \o/ \o/ ![]() Andrew Mallet Myspace
andre: az naprsi a uschne
![]() *************************************************** John O'Callaghan: vždycky jsem říkal, že nejlepší party byla v Argentině. To se teď změnilo, je to Česká republika! bude kutululu... ![]() ![]() Alex: O hudbě nepřemýšlejte, ale poslouchejte ji! Woody: Moje řeč, hlavně ji prožívejte a neanalyzujte!
Hledam nejaky obrazek ruky, kdyz je palec nahoru (jakoze ok
![]() *************************************************** John O'Callaghan: vždycky jsem říkal, že nejlepší party byla v Argentině. To se teď změnilo, je to Česká republika! bude kutululu... ![]() ![]() Alex: O hudbě nepřemýšlejte, ale poslouchejte ji! Woody: Moje řeč, hlavně ji prožívejte a neanalyzujte!
LastHunter: diky
Binary - Ale tu si vzít bohužel nemůže
![]() ![]() Andre - A i pro tebe tu mám něco: [www.novinky.cz] ![]() ![]() Edit: milan (22. 05. 2008 13:47) (1x) ![]() Trance? What is it? I listen house and progressive music
Poslední dobou mám pocit, že tomuhle fóru chybí něco jako Chill Out Room na TA. I když takové kultovní úrovně to tady asi nikdy nemá šanci dosáhnout, tak by možná bylo fajn, kdyby tu byla speciální off-topic sekce, kde by se mohly zakládat thready o čemkoli... Možná na novém trance.cz?
Edit: Andrews (22. 05. 2008 18:15) (1x)
Andrews: něco podobného funguje tuším i na trancefix.nl, jsem pro, aby se to zavedlo i tady.
![]() "Až bude pokácený poslední strom, až bude poslední řeka otrávená, až bude chycena poslední ryba, tehdy poznáme, že peníze se nedají jíst..." "Teď, když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci a potápět se jako ryby, zbývá už jen jediné - naučit se žít na Zemi jako lidé." (G.B.Shaw) "Hujer, Metelesku Blesku!" Nezpomalovat, nezpomalovat, nezpomalovat!!! [www.myspace.com] [www.facebook.com]
ad Eurovize: před malou chvílí dohrála nějaká grupa z Islandu a neznělo to špatně, možná bych si to pustila i doma
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trance is the Key Of Life. No matter where the Velvet Sun shines from, it is Everything that matters. Trance is not a Lost Language, trance lasts Circa Forever. Over every Dynasty, even at This Late Stage, trance eventually comes Back To You.
star_guitar - Mě se náhodou líbila ta 16ti letá Albánka
![]() ![]() Trance? What is it? I listen house and progressive music
milan: ano, kerndlová se tam tou svou šedí, podprůměrností a plytkostí hodí naprosto báječně! Ježiš já jsme snad horší vystoupení neviděl! Kalhotky nebyly vidět ani jednou, tak co to má pak zachránit.. Co to bylo za song? Pamatujete si z něho něco? Já nic, jen táhlé dlouhé mlžení a falešnej "zpěv" v uplně jedný rovině... no bóóóže.. ježiš.. ble!
![]() ![]() ![]() V TOMTO PŘÍPADĚ, zlatej Kabát
Tak jsme teda nepostoupili (ale asi žádný překvapení co
![]() ![]() ![]() edit - aktuální informace z eurovize aneb další trapas České republiky!! Telefonní číslo, na které se mělo v české republice hlasovat (906 09 50 22) podle informací nefunguje. Výsledky hlasování z České republiky tak pravděpodobně nebudou uznány. Edit: milan (22. 05. 2008 23:46) (1x) ![]() Trance? What is it? I listen house and progressive music
Tak když jsem s tím začal, tak to taky dokončím.
Letošní Eurovizi vyhrálo Rusko a to konkrétně zpěvák Dima Bilan s hitem Believe (dostal 272 bodů). Pokud by někoho zajímalo, jak dopadla Tereza Kerndlová v druhém semifinále, tak dopadla následovně: umístila se jako předposlední, čili 18tá. Na to, že Kabáti byli loni poslední docela postup. Jestli to takhle půjde dál, tak se za 8 let probojujem do finále ![]() ![]() Pro Terezu hlasovaly tyto země: 1 bod - od Turecka 1 bod - od Malty 2 body - od Chorvatska 5 bodů - od Makedonie Nejlíp jsme si teda vedli v Makedonii, takže když si body přepočítáte na pořadí v dané zemi, tak zjistíte, že jsme tam byli šestí. (12bodů - 1.místo, 10.bodů - 2.místo, 8.bodů - 3.místo, 7 - 4.místo, 6 - 5.místo, 5 - 6.místo, 4 - 7.místo, 3 - 8.místo, 2 - 9.místo, 1.bod - 10.místo) V kuolárech se šušká o tom, že by se od příště zavedly nová pravidla a to východní a západní eurovize. Východní země totiž hlasují společně pro sebe, takže třeba Neměcko s No Angels letos skončilo hodně dole a Velká Británie dokonce nečekaně poslední. Státy velké 4ky, které se finále soutěže zúčastní automaticky dokonce mluvili o bojkotu příštího ročníku, ale nakonec se všechno uklidnilo. Příští ročník teda bude pořádat Rusko. Jenom tak, kdyby to náhodou někoho zajímalo ![]() Edit: milan (25. 05. 2008 07:00) (1x) ![]() Trance? What is it? I listen house and progressive music
a viděli ste včera to vyhlašování výsledků za jednotlivé země??? teda kdo vybral tu ženskou od nás??? ani nevim kdo to je... a jak to zvorala? to byla MEZINÁRODNÍ OSTUDA
![]() ![]() ![]()
Leosh - Však jsme taky dostali cenu novinářů jako nejvtipnější vyhlašování výsledků
![]() ![]() Trance? What is it? I listen house and progressive music
dá to hodně sebezapření zezačátku nesedat "jen tak" každé odpoledne k telce s jídlem v ruce, ale po čase zjistíte, že vlastně k životu vyvolené ztracené superstáry nepotřebujete a získáte tím víc času na cokoliv jiného a věřte mi, že téměř jakákoliv činnost je lepší, než konzumovat televizní bulvár
![]()
Raduška: +1
Přiznám se, že televizi taky vlastně ani nepotřebuju - jednak tam dávají pořád to samý, realshity show, Errorsongy a podobný komerční nesmysly taky nemusím, zprávy si člověk může přečíst na netu,...Jedině snad ten sport občas, ale i to se dá nějak vymyslet jinak. ![]() "Až bude pokácený poslední strom, až bude poslední řeka otrávená, až bude chycena poslední ryba, tehdy poznáme, že peníze se nedají jíst..." "Teď, když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci a potápět se jako ryby, zbývá už jen jediné - naučit se žít na Zemi jako lidé." (G.B.Shaw) "Hujer, Metelesku Blesku!" Nezpomalovat, nezpomalovat, nezpomalovat!!! [www.myspace.com] [www.facebook.com]
jojo, televize ztrácí hodně rychle diváky díky netu, my měli kdysi bedny tři a občas byly všechny v provozu
![]() ![]() škoda, že už se nevysílaj soutěže jako Pevnost Boyard, to byla pecka a nedaří se mi to nikde sehnat, přitom ta blbá Nova toho musí mít v archivu kvanta Edit: mountainer (25. 05. 2008 21:52) (1x)
Pevnost Boyard je klasa, to jsem měl vždycky hrozně rád...
![]() "Až bude pokácený poslední strom, až bude poslední řeka otrávená, až bude chycena poslední ryba, tehdy poznáme, že peníze se nedají jíst..." "Teď, když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci a potápět se jako ryby, zbývá už jen jediné - naučit se žít na Zemi jako lidé." (G.B.Shaw) "Hujer, Metelesku Blesku!" Nezpomalovat, nezpomalovat, nezpomalovat!!! [www.myspace.com] [www.facebook.com]
jojo přesně tak, musím souhlasit, v televizi je posledních pár let jedno velké hnědé na všech programech, zato v kompu je toho čím dál víc a stačí bejt na jednom webu..
no když se to tak vezme, tak jsme se prostě jen přesunuli z TV křesla do PC židle ![]() ![]() ![]() ![]() Trance is the Key Of Life. No matter where the Velvet Sun shines from, it is Everything that matters. Trance is not a Lost Language, trance lasts Circa Forever. Over every Dynasty, even at This Late Stage, trance eventually comes Back To You.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |