Chci se zeptat Vás co se účastníte trance akcí, jezdíte vždy s někým ? Nebo jste někdy jeli sami ?..Nikde na fóru jsme nenašel něco jako "trance seznamku" :-) Tak se ptám, zda se dá akce pořádně užít i single ?
Jednou jsem jel sám, když mi všichni odřekli a poznal jsem pár lidí, ti mě pak seznámili s jejich známými no a dneska vážně sám nejezdím. Party sbližuje a za sebe ti řeknu, že bych si ji sám vůbec neužil, ti známí lidi okolo dělají tu pravou atmosféru.
Zdravim. Mám prosbičku - jestli byste někdo nepomohl indentifikovat tenhle track? Podle mě to asi vyjde na Night Vision někdy v budoucnu, ale třeba to někdo možná znáte, nebo něco. Každopádně můžete zhodnotit co na to říkáte Díky
Normálně nemá ve zvyku na svym fb vyzvedávat tvorbu někoho jinýho ale remix co udělal Mike Foyle je pro něj úžasnejEdit: Kucas (12. 11. 2011 10:46) (1x)
poradí mě někdo nějakou stránku, kde jsou nějak rozumně vypsaný všechny trance akce po světě (stačí evropa a blízké okolí, egypt, turecko atd) chystám se na dovolenou a nejrači bych navštívil zároveň i nějakou párty. dík
Koukám na atletiku a na tom stadionu duní nějakej trancík Jinak nevíte nedejbože, co je to za music v tý reklamě na Plzničku se Zátopkem? Ta piánková melodie...Edit: Stoupa (03. 08. 2012 22:58) (1x)
Ahoj,pls víte někdo o německé seznamce (chatu),kde se dá chatovat aniž by mne po 2 dnech blokli?:) Hezký den
P.S. Nemusí být německá,stačí,když tam chodí němci.