to je něco hroznýho...
:oD :oD
Trance is the Key Of Life. No matter where the Velvet Sun shines from, it is Everything that matters. Trance is not a Lost Language, trance lasts Circa Forever. Over every Dynasty, even at This Late Stage, trance eventually comes Back To You.
Re: hmm (perina, mail, 04.06.2007 21:04 ) vlákno | reagovat
priznam se, ze vubec netusim, co je to za skupinu Sensation White, ale se zajmem jsem si precetla ten clanek hezky napsane jak funguje davova psychoza
:_):oD:´-))
Dáma měla asi na mysli tento, také zábavný, odstaveček. ;-):-D
Tanečníkům se nechce odskakovat ani na záchod nebo pro pití. Atmosféru dokresluje laserová show a občasné rozsvícení všech světel v hale – tisíce lidí se navzájem několik vteřin téměř udiveně prohlíží, než zase upadnou do tanečního transu.
do re mi lááá je mazec! to je muž mých snů, přátelé... :oD:oD:oD
Trance is the Key Of Life. No matter where the Velvet Sun shines from, it is Everything that matters. Trance is not a Lost Language, trance lasts Circa Forever. Over every Dynasty, even at This Late Stage, trance eventually comes Back To You.
Leosh - no masakr.. asi sem vzbudil ceůlej byt.
Svedska trojka, ind atd. :) BEST: Damian Schwartz, Ricardo Villalobos, Guido Schneider, Stephan Bodzin, Daniel Stefanik, Audion (pyco!), Richie Hawtin, Marco Carola, John Tejada, Marc Houle, Onur Ozer, Steve Bug, Paul Ritch, JPLS, Troy Pierce, Fractal, Gel Abril, Dubfire, Sam Ball, Oliver Huntemann, Dusty Kid, Popof, Heartthrob, Ellen Alien, Johnny D, Minilogue, Format:B, Radio Slave
já už Pergla viděl před delší dobou, snad i přímo v Doremi, když to vysílali a tehdy mě z toho málem odvezli :oD a teď když jsem to viděl znova, tak mě to dostalo stejně tak :oD Sabina byla taky dobrá :-P
dobra hra:oD ***************************************************
John O'Callaghan: vždycky jsem říkal, že nejlepší party byla v Argentině. To se teď změnilo, je to Česká republika!
bude kutululu...
Alex: O hudbě nepřemýšlejte, ale poslouchejte ji!
Woody: Moje řeč, hlavně ji prožívejte a neanalyzujte!
to jsou teprve zabijáci :-O
Sickboy: ten závislák je příšernej... takového spratka mít doma, tak dřív odvezou mě %-)
a nejlepší jsou stejně večerníčky.... :-D
můj nejoblíbenější... kde ta dětská léta jsou :oD