start && end > -1) { if (start > -1) { var res = data.substring(start, end); start = res.indexOf('>') + 1; res = res.substring(start); if (res.length != 0) { eval(res); } } cursor = end + 1; } } } //]]>
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
Úvodní
stránka | Recenze
| Reporty
| Ukázky
| Odkazy |
Diskuse
Uplne stejny film a pritom to je jiny ? :-O ... ![]() [www.csfd.cz] Aktualizace 13.7.2010 [iamek.rajce.idnes.cz] Fotky z MFFKV 2010 ![]()
A dokonce je stejna i adresa ulozeni screenu :) ... ![]() [www.csfd.cz] Aktualizace 13.7.2010 [iamek.rajce.idnes.cz] Fotky z MFFKV 2010 ![]()
On je druhy dil ? Ani nevim a csfd taky nenaslo. ![]() [www.csfd.cz] Aktualizace 13.7.2010 [iamek.rajce.idnes.cz] Fotky z MFFKV 2010 ![]()
tak Dave nás převezl teda slušně koukam ![]() ![]()
OMG, tak jeste jednou specialne pro BoRa....... Ten vcerejsi screen jsem nahral do stejne slozky jako ten predevcirem a jelikoz nazev fotky byl stejny ( 1 ), tak se prepsal........ Tim padem se zmenil i ten screen co jsem daval predevcirem, protoze ma stejny link....... Uz to doufam vsichni chapou....... ![]()
no konecne ![]() 72 bodů - M.i.k.e 47 bodů - iamek 46 bodů - kuchtajz, SHP 42 bodů - ondrab 27 bodů - Kreeki 25 bodů - Phat K 17 bodů - Andrews 15 bodů - DjDkD@ve 14 bodů - Freezer 12 bodů - beyond infinity, Natix 11 bodů - corsten30, BoRo,castlefipo 10 bodů - pupi 8 bodů - Sq4Raa 6 bodů - dukelak,starf 5 bodů - Lukin_,malarkey,Kucas 4 body - Hellman, Sickboy, Nevim,Alexx 3 body - Bobr, dance-girl, K1aptcha,Tecko 2 body - Gep, majo, Majklhauske, Hustey, andre, Tigi, Totem,Star_Guitar 1 bod - Leosh, Sompet, Ics, Smaaller, Organic, Magico, Ruuda, tomsto, Djkoma, wenca,DanYjel, seven
Dostala prvni kramy ? :-D ![]() [www.csfd.cz] Aktualizace 13.7.2010 [iamek.rajce.idnes.cz] Fotky z MFFKV 2010 ![]()
Nádherný život Sačiko Hanai pokud jsem to trefil a já tu nebudu (odjíždím na víkend), tak jsem pověřil johnvase aby sem dal screen a unazl správnému tipujícímu. Screen jsem vybral já, takže on je jen prostředníkem, je to easy, tak snad nebude třeba nápověd, tedy pokud jsem to tedy trefil). Edit: pupi (05. 03. 2010 13:44) (1x)
Je to Sačiko. 72 bodů - M.i.k.e 47 bodů - iamek 46 bodů - kuchtajz, SHP 42 bodů - ondrab 27 bodů - Kreeki 25 bodů - Phat K 17 bodů - Andrews 15 bodů - DjDkD@ve 14 bodů - Freezer 12 bodů - beyond infinity, Natix 11 bodů - corsten30, BoRo,castlefipo, pupi 8 bodů - Sq4Raa 6 bodů - dukelak,starf 5 bodů - Lukin_,malarkey,Kucas 4 body - Hellman, Sickboy, Nevim,Alexx 3 body - Bobr, dance-girl, K1aptcha,Tecko 2 body - Gep, majo, Majklhauske, Hustey, andre, Tigi, Totem,Star_Guitar 1 bod - Leosh, Sompet, Ics, Smaaller, Organic, Magico, Ruuda, tomsto, Djkoma, wenca,DanYjel, seven ![]()
Ano. 72 bodů - M.i.k.e 47 bodů - iamek, SHP 46 bodů - kuchtajz, 42 bodů - ondrab 27 bodů - Kreeki 25 bodů - Phat K 17 bodů - Andrews 15 bodů - DjDkD@ve 14 bodů - Freezer 12 bodů - beyond infinity, Natix 11 bodů - corsten30, BoRo,castlefipo, pupi 8 bodů - Sq4Raa 6 bodů - dukelak,starf 5 bodů - Lukin_,malarkey,Kucas 4 body - Hellman, Sickboy, Nevim,Alexx 3 body - Bobr, dance-girl, K1aptcha,Tecko 2 body - Gep, majo, Majklhauske, Hustey, andre, Tigi, Totem,Star_Guitar 1 bod - Leosh, Sompet, Ics, Smaaller, Organic, Magico, Ruuda, tomsto, Djkoma, wenca,DanYjel, seven
Star Trek VI: The Undiscovered Country ![]() [www.csfd.cz] Aktualizace 13.7.2010 [iamek.rajce.idnes.cz] Fotky z MFFKV 2010 ![]()
Halelůjá! 72 bodů - M.i.k.e 48 bodů - iamek 47 bodů - SHP 46 bodů - kuchtajz, 42 bodů - ondrab 27 bodů - Kreeki 25 bodů - Phat K 17 bodů - Andrews 15 bodů - DjDkD@ve 14 bodů - Freezer 12 bodů - beyond infinity, Natix 11 bodů - corsten30, BoRo,castlefipo, pupi 8 bodů - Sq4Raa 6 bodů - dukelak,starf 5 bodů - Lukin_,malarkey,Kucas 4 body - Hellman, Sickboy, Nevim,Alexx 3 body - Bobr, dance-girl, K1aptcha,Tecko 2 body - Gep, majo, Majklhauske, Hustey, andre, Tigi, Totem,Star_Guitar 1 bod - Leosh, Sompet, Ics, Smaaller, Organic, Magico, Ruuda, tomsto, Djkoma, wenca,DanYjel, seven ![]()
SHP : Tak uz tady nechodim no :) ... ![]() [www.csfd.cz] Aktualizace 13.7.2010 [iamek.rajce.idnes.cz] Fotky z MFFKV 2010 ![]()
Zase neco primitivniho ... Kdyz tak si bod pripiste ... ![]() ![]() [www.csfd.cz] Aktualizace 13.7.2010 [iamek.rajce.idnes.cz] Fotky z MFFKV 2010 ![]()
72 bodů - M.i.k.e 48 bodů - iamek 47 bodů - SHP 46 bodů - kuchtajz, 42 bodů - ondrab 27 bodů - Kreeki 25 bodů - Phat K 17 bodů - Andrews 15 bodů - DjDkD@ve 14 bodů - Freezer 13 bodů - beyond infinity 12 bodů - Natix 11 bodů - corsten30, BoRo,castlefipo, pupi 8 bodů - Sq4Raa 6 bodů - dukelak,starf 5 bodů - Lukin_,malarkey,Kucas 4 body - Hellman, Sickboy, Nevim,Alexx 3 body - Bobr, dance-girl, K1aptcha,Tecko 2 body - Gep, majo, Majklhauske, Hustey, andre, Tigi, Totem,Star_Guitar 1 bod - Leosh, Sompet, Ics, Smaaller, Organic, Magico, Ruuda, tomsto, Djkoma, wenca,DanYjel, seven ![]() [www.csfd.cz] Aktualizace 13.7.2010 [iamek.rajce.idnes.cz] Fotky z MFFKV 2010 ![]()
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||