Úvodní stránka | Recenze | Reporty | Ukázky | Odkazy | Diskuse
Guestbook | Chat | Archiv | Partylist

God Is An Astronaut - Suicide By Star
(09. 03. 2010 06:38)
Hudebně úplně vzdálené obsahu těchto stránek, ale běží mi to tu asi popáté a musím říct, že takovou reakci mi v těle už dlouho žádná hudba neudělala. Skladba je z alba All Is Violent, All Is Bright, které vyšlo v roce 2005. Víc Vám k tomu asi nepovím.

God Is An Astronaut

God Is An Astronaut - All Is Violent, All Is Bright

Bez práce nejsou koláče. Tedy bez práce nejsou peníze a bez peněz nejsou koláče. No a bez koláčů není párty!
Re: God Is An Astronaut - Suicide By Star
(09. 03. 2010 09:17)
sm5

UK & Irish trance FTMFW!!!

Barry Barry Barry fuckin Connell, Barry Barry Barry fuckin Connell ... \o/

Andrew Mallet Myspace | | Andrew Mallet Group on Facebook
(09. 03. 2010 16:20)
Dobré to je sm3 Jako bych v tom slyšel Johna Murphyho (soundtracky k Sunshine, 28 Days/Weeks Later atd.)

(09. 03. 2010 16:36)
tu kapelu znám od doby, co jsem začal poslouchat Sigur Rós a nějakej čas jsem na ní taky dost ujížděl, a jak tak to vypadá tak zase začnu :) maj za sebou tři alba, a zatím jsou furt aktivní, teď někdy mám takový pocit, by měli začít pracovat na dalším .... krom toho, pokud se ti líbí tohle, tak zkus jeste tohle:

Edit: malarkey (09. 03. 2010 16:37) (1x)

(09. 03. 2010 18:52)
Škvára objevil post-rock sm0

http://i255.photobucket.com/albums/hh147/paul_andrews/gaga_no_dick_smaller-1.jpg
(09. 03. 2010 18:57)
Já jsem si úplně říkal, jestli něco v tomhle smyslu napíšeš sm2

Edit: Jinak já samozřejmě mám určitej okruh hudby, kterej se sice nerozrůstá rychle (navíc vůbec nemám šanci pochytit nový releasy ani toho, co už znám), ale zato se v něm pořád pohybuju a v periodách se vracím k tomu, co se mi nelíbilo dřív, ale měl jsem tušení, že jednou by skutečně mohlo. Post-rock bude jeden z těch případů.
Edit: Sq4Raa (09. 03. 2010 19:04) (3x)

Bez práce nejsou koláče. Tedy bez práce nejsou peníze a bez peněz nejsou koláče. No a bez koláčů není párty!
(09. 03. 2010 19:16)
ještě zkusím :)

z týhle písničky mám hrozně, hrozně divnej pocit, když to poslouchám. Depresivní ale příjemně divnej pocit :D
Edit: malarkey (09. 03. 2010 19:17) (1x)
(09. 03. 2010 19:26)
malarkey: Jo, dík za tip, já se teď tím budu postupně prokousávat.

Radio Protector znám, je to samozřejmě skvělá záležitost, ale čistě osobně preferuju depresivnější tvorbu, až se toho někdy bojim. Poslední dobou jsem si zakázal poslouchat Buriala sm15

(09. 03. 2010 19:33)
Taky jsem měl "depresivní" období v hudbě a pak jsem začal poslouchat Lady Gaga. Burial není depresivní, spíš melancholickej; 65dos už vůbec, ti jsou naopak celkem veselí. Největší deprese co znám je asi Shackletonovo Soundboy's Suicide Note Death Is Not Final.
Edit: Andrews (09. 03. 2010 19:36) (1x)

http://i255.photobucket.com/albums/hh147/paul_andrews/gaga_no_dick_smaller-1.jpg
(09. 03. 2010 19:45)
Tak to zkusím. Jasně, s tím Burialem máš asi pravdu, já jsem nemyslel vyloženě nějaký psychárny, ale i tohle mě dokáže spolehlivě vykolejit.

(09. 03. 2010 19:48)
teď to poslouchám, je to síla no....ale to je všecko dubstep...jak ten Shackleton tak Burial...tam tu depresi dělaj hlavně samotný zvuky a hlavně na tom nic extra geniálního nevidim, max akorát to že tvůrci musej mít v hlavě jednu velkou depresi :D..ale co se týče melodie, tak ze mě dokázala vždycky vycucat veškerý emoce třeba Vaka od Sigur Rós.

[www.youtube.com]

drsnější song jsem snad ještě ani nezažil a s melodií nádhernější taky ne. už se těšim,až mi jí zahrajou na pohřbu :-D

ještě když jsme u Islandu, tak třeba Múm...ale ty už jsou trošku extrém, ale je to taky hrozně hezký :-D :)

(09. 03. 2010 19:59)
Co jinýho by mělo vyvolávat v hudbě jakejkoli pocit, když ne zvuk sm2

To mi připomíná, že si musím konečně poslechnout Alcachofu od Villalobose, něco mi ovšem říká, že to úplně nepoberu.

Takový věci mě dostávaj do kolen; není to vyloženě na depku, ale určitě tam nevidím žádnej náznak ,,štěstí''. To se mi líbí...
Edit: Sq4Raa (09. 03. 2010 20:00) (1x)

(09. 03. 2010 20:07)
jenže víc než zvuk vyvolává pocit melodie :)

Aphex je taky umětel no...ale to do tý kolonky žádnej náznak "štěstí" můžeš vrazit jakejkoliv song podobnej tomuhle. Takže vlastně takový typický techno devadesátejch let může bejt taky takový, proč by ne...

mimochodem, nejdepresivnější song se podle všelijakejch žebříčku stal právě tenhle song...plno sebevrahů po poslechu šlo pod vlak, na most, do vany a tak dále :-D takže to prosím neposlouchejte, pokud máte depku :-D

Autor:
Váš email:
Předmět:
Spamová ochrana:
Prosím, napište do tohoto textového pole kód, který vidíte niže.
97FKC