start && end > -1) { if (start > -1) { var res = data.substring(start, end); start = res.indexOf('>') + 1; res = res.substring(start); if (res.length != 0) { eval(res); } } cursor = end + 1; } } } //]]>
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
Úvodní
stránka | Recenze
| Reporty
| Ukázky
| Odkazy |
Diskuse
Já ty dva prostě miluju. Nikdo jiný pro mě snad nedělá tak nádherný trance a vocal trance jako oni. Sice vydávají jeden track za druhým ale pokaždé to má něco do sebe tak krásného že mě to absolutně dostane. Tohle pro mě překonalo jejich geniální kousek cloudbase který jsem bral jako jejich nejlepší dílo. Original mix je absolutně geniální trance tak jak si ho já osobně představuju. Já nemám prostě slov co k tomu více dodat Arty remix je příjemně poslechovej prog. sound jenže nemá až takovou štávu která právě original mixu dodává na kráse. Neříkám že to je špatné ale originál je fantazie. Warm Up Mix : Nádherný prog. sound který má štávu a příjemně se poslouchá. Takový sound jako oni předvádějí bych rád denně poslouchal. celkově tento rls bych hodnotil jako jeden z nej trance a prog. za tento rok (samoz. aspon pro mě osobně) 10/10 je málo. ![]()
Tritonal mám taky hodně rád, ale v tomhle případě zastínil originál Arty remix, který je podle mě o dost lepší... Current top 5: 1. Alt+F4 - Alt+F4 (Dan Stone Remix) 2. The Thrillseekers vs. M.I.K.E. - Effectual 3. Daniel Kandi - Forgive Me 4. Jorn van Deynhoven & Temple One - Halo 5. Super8 & Tab - Mercy Waiting For: Plastic Boy - Pacific Dreams / Once In A Lifetime, Phillip Alpha & Daniel Kandi - Sticks & Stones, Dan Stone - Moon Harvest, Ferry Tayle - The Prestige, Adam Nickey - Altara, Arnej - The Day Will Come
pro mě nikdy už nepřekonaj Lights Over Austin, to byla fantazie, geniální a originální track, nic co vydali potom mě už nijak zvlášť nezaujalo ![]()
Showman : jj arty remix je hodne povedenej.. jako intro do asot contest mixu idealni :}} J.O'C vs. Sean Tyas - ID Thomas Bronzwaer vs. J.O'C - A Perfect Day / B.M. Adam Kancerski - All Day Long J.O'C feat. Betsie Larkin - ID Phillip Alpha & Daniel Kandi - Sticks & Stones DJ Eco - Drowning Bryan Kearney - Mexican Rave Kearney & Colontonio - From This Day Forward
original 7,5/10 ...docela si s tim kucí vyhráli 01. The Thrillseekers vs. M.I.K.E. - Effectual (original mix) [Club Elite] 02. Lemon & Einar K - Felicity [ASOT] 03. Solar Stone - Touchstone (club mix / album mix) [Solaris] 04. Ronald van Gelderen - Semper fi (original mix) [High Contrast] 05. Susana feat. Bart Claessen - If I could [Armada] | ||||||||||||||||||||||