Úvodní stránka | Recenze | Reporty | Ukázky | Odkazy | Diskuse
Guestbook | Chat | Archiv | Partylist

Orjan Nilsen - So Long Radio
(08. 02. 2010 23:56)

jsem zvědavej, za jak dlouho mě ta melodie omrzí, ale dnes mi nehrálo snad nic jinýho sm2

a ještě preview Trance World 9 právě od Orjana sm5

Edit: dukelak (08. 02. 2010 23:56) (1x)

01. The Thrillseekers vs. M.I.K.E. - Effectual (original mix) [Club Elite]
02. Lemon & Einar K - Felicity [ASOT]
03. Solar Stone - Touchstone (club mix / album mix) [Solaris]
04. Ronald van Gelderen - Semper fi (original mix) [High Contrast]
05. Bryan Kearney - The next chapter (Chris Metcalfe remix) [Kearnage Recordings]
Re: Orjan Nilsen - So Long Radio
(09. 02. 2010 01:19)
Tak to je zase něco pro mě, chytlavá melodie zabalená v líbivém kabátku, dobře Orjan!

(09. 02. 2010 09:58)
no sice na můj vkus až moc happy melodie, ale jde to :) a btw odkud je sakra ten vocal sample? :))
(09. 02. 2010 10:16)
Och bože děkuji ti že Orjan zase udělal tracksm5.
Naprostý luxus!! Co jiného od Orjana očekávat než luxus.

CheckOutMyInk.com Banner #1
(09. 02. 2010 11:51)
Roman : trosku mi ten vokal pripomel BK & Vinylgroover - Unfinished Symphony :)
(09. 02. 2010 14:53)
tohle jsem hodnotil v posledním Asotu ještě jako ID a napsal jsem, že mi to připadá hodně zábané a zní to celkem fresh, na tom stále trám a po více posleších zvyšuji na 8+ sm3

Current top 5:
1. Alt+F4 - Alt+F4 (Dan Stone Remix)
2. The Thrillseekers vs. M.I.K.E. - Effectual
3. Daniel Kandi - Forgive Me
4. Jorn van Deynhoven & Temple One - Halo
5. Super8 & Tab - Mercy

Waiting For: Plastic Boy - Pacific Dreams / Once In A Lifetime, Phillip Alpha & Daniel Kandi - Sticks & Stones, Dan Stone - Moon Harvest, Ferry Tayle - The Prestige, Adam Nickey - Altara, Arnej - The Day Will Come
(09. 02. 2010 15:07)
citace:
Scott
Roman : trosku mi ten vokal pripomel BK & Vinylgroover - Unfinished Symphony :)

to neznam, ale už sem si vzpomněl, že já ten vokál znam z "Patch Park - Zero Out" (aneb prvotina Perryho O´Neila pod timhle aliasem..) :)
(09. 02. 2010 20:46)
Orjan goes funky house! Zábavné, chytlavé, docela se mi to líbí. sm3

(13. 02. 2010 18:03)
jo tak tohle by teda šlo sm5

FAVORITE TRACKS OF 2010
   M.I.K.E. pres. Plastic Boy - Chocolate Infusion, Orjan Nilsen - So Long Radio, Bart Claessen - Elf (2001 Returning Mix), Mike Foyle pres. Statica - Deadly Nightshade (Phynn Remix), ...
(15. 02. 2010 16:28)
no je to docela chytlavé, ale jinak jsem si v tom zatím nic moc extra nenašel... 6+/10

ImageHost.org
(18. 02. 2010 23:22)
Po pár posleších musím tuhle věcičku také velice pochválit. Rozomilá melodie v nezaměnitelném Orjan soundu !!! Btw. ten vocal sample se mi také zdá povědomý...
Edit: Schmidt (18. 02. 2010 23:22) (1x)

DEMNÄCHST: Goldenscan - Sunrise (Neptune Project Remix), Martin Libsen - Soar In The Sky (Sandeagle Remix) [Trance All-Stars], Pedro Del Mar & Proyal - Persian Gulf (Pedro Del Mar's Epic Mix) [Shah-Music], Neptune Project Vs. Luke Bond - Atlantis (Original Mix) [Future Sound Of Egypt], Arnej feat. Sally Saifi - Free Of You (Original Mix) [ASOT] , William Orbit - Clavier (Ferry Corsten Remix) [Decca Recordings], Mark Eteson - Blackboard (Original Mix) [Garuda] Lemon & Einar K .- Felicity / Tenacity (Original Mixes) [ASOT], Jordan Suckley - The Hooded Claw (Original Mix) [Reset], Maori Levi & Ashley Tomberlin - Chasing Love (Original Mix / Airwave Remix / Maori Levi's Club Mix) [Anjunabeats], Anemosphere Junk - Ling Child (Original Mix) [CDR], AIR-T & Satelite - Azure Coast (Original Mix) [Finity Global], Sasha & Emerson - Scorchio (Pulser's "Naughty" Remix)[Deconstruction], Tritonal - Audio Rush (Ferry Tayle Remix) [Enhanced], Max Graham - Dusky 2010 (Sebastian Brandt Remix) [Re*Brand/Armada], Svenson & Gielen - Twisted (Jochen Miller Remix) [Whitelabel], Snatam Kaur - Ong Namo (Bryan Kearney's "Meditated" Remix) [White Label-The Flashback], Ronny K. - Change (Original Mix) [Magic Island], Kelly Andrew - Key To The Garden (Original Mix) [Future Sound Of Egypt/ Armada], SoundLift feat. Adrina Thorpe - Back You My Love (Original Mix) [Blue Soho], Temple One & Mark Andréz – Gran Canaria (Original Mix) [Enhanced], Simon Patterson - Mood Swings (Original Mix) [Reset], RAM - RAMazing (Original Mix/ Björn Akesson Remix) [Armada], Jorn Van Deynhoven & Manuel Le Saux – Nardo (Original Mix) [Armada], Jorn Van Deynhoven feat. Susana - Never Mine (Original Mix) [Armada], Jorn Van Deynhoven - Spotlight (Original Mix) [Armada], Temple One & SoundLift & Arctic Moon - ID [Blue Soho], Super 8. Vs. DJ Tab - Empire [Anjunabeats], Armin Van Buuren - Mirage [Armada], Nadia Alí - Queen Of Clubs [Smile In Bed], William Orbit - Pieces In Modern Style 2 [Decca Recordings]
(19. 02. 2010 22:58)
Mne ten vocal sample pripomenul B.B.E - seven days and one week i ked tam ma sample ouuuu text:))
A na zaciatku tracku po hlavny motiv by som si myslel ze to ma na svedomi Gareth Emery.
A hlavne je to dobre:))
(04. 06. 2010 20:51)
nevíte někdo, kdy to konečně vyleze? sm0

FAVORITE TRACKS OF 2010
   M.I.K.E. pres. Plastic Boy - Chocolate Infusion, Orjan Nilsen - So Long Radio, Bart Claessen - Elf (2001 Returning Mix), Mike Foyle pres. Statica - Deadly Nightshade (Phynn Remix), ...
(04. 06. 2010 21:21)
mělo to vyjít teď v pondělí, ale nakonec je to další spožděnej Admada release.. ale myslim, že do 2 týdnů je to venku :)
btw : ze Stenbergova remixu sem už den mimo.. smažba sm16

Thomas Bronzwaer - Still Waters (successor to Look Ahead) Cosmic Gate - Should Have Known [J.O'C Rework] Moby - New York, New York [Arty Remix]
Thomas Bronzwaer vs. J.O'C - A Perfect Day / B.M. J.O'C vs. Sean Tyas - ID Mr. Pit - Sky Traffic Adam Kancerski - All Day Long J.O'C feat. Betsie Larkin - ID
Phillip Alpha & Daniel Kandi - Sticks & Stones DJ Eco - Drowning Bryan Kearney - Mexican Rave Kearney & Colontonio - From This Day Forward
(05. 06. 2010 08:19)
podle mě dost chytlavá záležitost, jedna z těch mnohem lepších věcí sm2 vidim to tak na 9/10

(05. 06. 2010 11:51)
No zdaleka to není taková pecka jako jeho starší tracky, i když melodie je poměrně chytlavá. Jonas Stenberg Remix se mi podle ukázky na youtube zatim moc nezamlouvá.

CURRENT TOP 5: (29.8.2010)
01. Anton Firtich - Hello World [Oxygen]
02. Gary Maguire - Sunyata [Discover]
03. Maor Levi feat. Ashley Tomberlin - Chasing Love [Anjunabeats]
04. Ronald van Gelderen - Semper Fi (John O'Callaghan Remix) [High Contrast]
05. Orjan Nilsen - Lovers Lane (Original Mix) [Armind]

(06. 06. 2010 10:03)
(07. 06. 2010 19:00)
podle oficiálního tracklistu byl v posledním Asotu hrán Aurosonic remix, nikoliv Stenberg ;) takže je to zřejmě i na youtube špatně pojmenovaný, všechno je to zřejmě Auriosonic remix, i když mi to teda zvukově sedělo spíš na toho Stenberga
Edit: Freezer (07. 06. 2010 19:01) (1x)

Current top 5:
1. Alt+F4 - Alt+F4 (Dan Stone Remix)
2. The Thrillseekers vs. M.I.K.E. - Effectual
3. Daniel Kandi - Forgive Me
4. Jorn van Deynhoven & Temple One - Halo
5. Super8 & Tab - Mercy

Waiting For: Plastic Boy - Pacific Dreams / Once In A Lifetime, Phillip Alpha & Daniel Kandi - Sticks & Stones, Dan Stone - Moon Harvest, Ferry Tayle - The Prestige, Adam Nickey - Altara, Arnej - The Day Will Come
(07. 06. 2010 19:20)
to teda koukám sm10 ale je to tak, Aurosonic to maj i na webu, tak to jsem zvědavej, co s timhle trackem udělal Jonas :)

Thomas Bronzwaer - Still Waters (successor to Look Ahead) Cosmic Gate - Should Have Known [J.O'C Rework] Moby - New York, New York [Arty Remix]
Thomas Bronzwaer vs. J.O'C - A Perfect Day / B.M. J.O'C vs. Sean Tyas - ID Mr. Pit - Sky Traffic Adam Kancerski - All Day Long J.O'C feat. Betsie Larkin - ID
Phillip Alpha & Daniel Kandi - Sticks & Stones DJ Eco - Drowning Bryan Kearney - Mexican Rave Kearney & Colontonio - From This Day Forward
Autor:
Váš email:
Předmět:
Spamová ochrana:
Prosím, napište do tohoto textového pole kód, který vidíte niže.
tXpy3