start && end > -1) { if (start > -1) { var res = data.substring(start, end); start = res.indexOf('>') + 1; res = res.substring(start); if (res.length != 0) { eval(res); } } cursor = end + 1; } } } //]]>
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
Úvodní
stránka | Recenze
| Reporty
| Ukázky
| Odkazy |
Diskuse
no já nejsem až tak ohromen teda, není to vůbec špatný, ale Tyasník si nasadil sám laťku vysoko svými nedávnými remixy :) předběžně 7-/10 Current top 5: 1. Alt+F4 - Alt+F4 (Dan Stone Remix) 2. The Thrillseekers vs. M.I.K.E. - Effectual 3. Daniel Kandi - Forgive Me 4. Jorn van Deynhoven & Temple One - Halo 5. Super8 & Tab - Mercy Waiting For: Plastic Boy - Pacific Dreams / Once In A Lifetime, Phillip Alpha & Daniel Kandi - Sticks & Stones, Dan Stone - Moon Harvest, Ferry Tayle - The Prestige, Adam Nickey - Altara, Arnej - The Day Will Come
Jo je to fakt dobrý :). Jen by to chtělo trochu zkrátit breakdown a bude to supr energy uplifting. UK & Irish trance FTMFW!!! Barry Barry Barry fuckin Connell, Barry Barry Barry fuckin Connell ... \o/ TRANCE SUCKS ![]() Andrew Mallet Myspace | | Andrew Mallet Group on Facebook ![]()
nó... už měl spoustu lepších remixů... a tyhle dlouho-notový melodie mě tolik neberou, plus ten pištivej synth "tů-di-tu" mi tam taky zrovna 2x neštymuje prostě nic, kvůli čemu bych si to pustil znova ![]() ![]() ![]()
jo tak to je jiná káva ten remix pro Vasotia! tam už ohromen jsem ![]() Current top 5: 1. Alt+F4 - Alt+F4 (Dan Stone Remix) 2. The Thrillseekers vs. M.I.K.E. - Effectual 3. Daniel Kandi - Forgive Me 4. Jorn van Deynhoven & Temple One - Halo 5. Super8 & Tab - Mercy Waiting For: Plastic Boy - Pacific Dreams / Once In A Lifetime, Phillip Alpha & Daniel Kandi - Sticks & Stones, Dan Stone - Moon Harvest, Ferry Tayle - The Prestige, Adam Nickey - Altara, Arnej - The Day Will Come
Tyas jede, ale pořád stejně. Jedinej um, kterej v remixech předvádí, je pouze vhodnej výběr tracků k úpravě. A ten taky není bůhvíjak slavnej; ono vybrat track s obstojnou melodií není až tak obtížný, že. Nejlíp mi z toho vychází remix k Interference, protože tam dal alespoň ,,něco navíc''. Ovšem něco navíc od Tyase...to je pořád málo. Takže k trackům: Kdyby se mi ten zvuk líbil, omrzel by mě s dalším remixem. ![]() Bez práce nejsou koláče. Tedy bez práce nejsou peníze a bez peněz nejsou koláče. No a bez koláčů není párty!
Tu variabilitu tam teda nikde nevidím, ale je pravda, že od něj už dávno nemám zmáknuté všechno. Na druhou stranu jsem od něj, na rozdíl od třeba těch jiných producentů, toho pořád slyšel tolik, abych tu tvorbu uměl nějak přečíst. Nechci to rozvádět tady, ale když se k tomu někdy dostanem, možná by nebylo od věci nastrkat pod sebe youtube odkazy a porovnávat. Možná to udělá Vojta, až zjistí, co jsem napsal. Edit: K tomu mě napadá taková paradoxní a podle mě i docela vtipná situace... Kdysi dávno se tu založil topic a v něm jsme řešili, proč lidi trance vůbec nechápou a všechny songy jim splývají. Nevím, jestli jsem do něj přispěl, ale jestli ano, určitě jsem v té době řekl něco ve stylu, že ti lidé neposlouchají trance dostatečně pozorně. Když ho ovšem začnete dneska poslouchat opravdu pozorně, dojdete přesně k tomu, k čemu došli oni. I když úplně jinak... Edit: Sq4Raa (08. 02. 2010 10:33) (2x) ![]() Bez práce nejsou koláče. Tedy bez práce nejsou peníze a bez peněz nejsou koláče. No a bez koláčů není párty!
To mi se na Seanovi líbí, at slyšíte jakejkoliv set tak jakmile zaslechnete ID od tyase, tak jasně víte že je to on. Naučil všechny včetně sebe na svůj styl a neznám od něj moc tracků, krom special mixů třeba, kde by se toho stylu nedržel. On je možná právě originální tou neoriginalitou. Jak říkám, doba se mění, syntáky s ní, ale tyas zůstane prostě stejnej. Jediné co je, že zaplnil beat (Poslechnete si spolu s nejakým z těchto tracků mirrelu), on se trošku zdokonaluje, ale pořád v tom svém. edit: na jednom foru tyas psal, že má jistý template na track už od začátku, pokud do něj něco dosadí tak to vylepšuje a když se mu to extrémě líbí tak template předělá... tak by se dalo říct že celou svou produkci pracuje na jednom tracku a všechno co od něj známe jsou jen vedlejší produkty, jestli to takhle pude dál tak sem zvedavej na to, co bude v budoucnu Edit: Sandeagle (08. 02. 2010 10:49) (1x) ![]() ![]() ![]() Myspace.com/sandeagle
Co k tomu říct. Rulebook tam nezapadá, ale to bylo taky jak zjevení z nebes. Jinak z těch 13 tracků má většina stejnej základ a zní hodně podobně, navíc to nejsou všechno remixy. A asi by se dalo najít i 15 daleko podobnějších věcí od něj. Takže v podstatě jsem slyšel správně. Ale uznávám, že se Tyas od dob předchozích podstatně zlepšil. Edit: Sq4Raa (08. 02. 2010 21:14) (3x) ![]() Bez práce nejsou koláče. Tedy bez práce nejsou peníze a bez peněz nejsou koláče. No a bez koláčů není párty!
Jasně, ale tak ty víš, co jsem tím chtěl říct. Kdyby Tyas vytvořil třeba 40 remixů, ve výsledku to bude 10 tracků. A příkladů producentů by se našlo spoustu, protože i jak psal Sandeagle: To mi se na Seanovi líbí, at slyšíte jakejkoliv set tak jakmile zaslechnete ID od tyase, tak jasně víte že je to on. A já tolik jiných producentů neznám. I tak by to ovšem nic neměnilo. Ano, existují i jiní (teď mě napadá třeba Ottaviani vyjma posledního výtvoru), který vážně okamžitě poznáš, ale jak říkám, Tyase mám naposlouchanýho a navíc jsme v topicu o něm, proto to ukazuju tady. Já souhlasím s tím, že každej má nějakej svůj rukopis, ale rukopis by přece neměl znamenat stejnou strukturu nebo stejný samply. To není vlastní styl, to je sebevykrádání. Edit: Sq4Raa (09. 02. 2010 07:48) (2x) ![]() Bez práce nejsou koláče. Tedy bez práce nejsou peníze a bez peněz nejsou koláče. No a bez koláčů není párty!
Release Date: 19 April 2010 UK & Irish trance FTMFW!!! Barry Barry Barry fuckin Connell, Barry Barry Barry fuckin Connell ... \o/ TRANCE SUCKS ![]() Andrew Mallet Myspace | | Andrew Mallet Group on Facebook ![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||