start && end > -1) { if (start > -1) { var res = data.substring(start, end); start = res.indexOf('>') + 1; res = res.substring(start); if (res.length != 0) { eval(res); } } cursor = end + 1; } } } //]]>
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
Úvodní
stránka | Recenze
| Reporty
| Ukázky
| Odkazy |
Diskuse
Leon konečně zase ve více melodické poloze, mnohem lepší než ty jeho stále stejně znějicí tech-tranceovky. Poslední NSFW sice taky nebyla špatná, ale ta se mi líbila spíš v Push remixu, tohle je opravdu moc pěkné i v roiginálu..uvidíme jak dopadne Aly Fila remix... 9/10 Current top 5: 1. Alt+F4 - Alt+F4 (Dan Stone Remix) 2. The Thrillseekers vs. M.I.K.E. - Effectual 3. Daniel Kandi - Forgive Me 4. Jorn van Deynhoven & Temple One - Halo 5. Super8 & Tab - Mercy Waiting For: Plastic Boy - Pacific Dreams / Once In A Lifetime, Phillip Alpha & Daniel Kandi - Sticks & Stones, Dan Stone - Moon Harvest, Ferry Tayle - The Prestige, Adam Nickey - Altara, Arnej - The Day Will Come
Tohle je hodně povedená věc, na remix od Aly&Fila jsem taky hodně zvědavej a docela bych se přimlouval i za remix od pana Deynhovena (kdyby se mu do toho někdy chtělo). ![]() ![]() "Až bude pokácený poslední strom, až bude poslední řeka otrávená, až bude chycena poslední ryba, tehdy poznáme, že peníze se nedají jíst..." "Hujer, Metelesku Blesku!" [www.myspace.com] [www.facebook.com]
pištivej synth je vždycky ok, orientální motiv mi taky neva a melodie je výborná...brojlér umí, rozhodně se těšim na album...track za 8/10 01. The Thrillseekers vs. M.I.K.E. - Effectual (original mix) [Club Elite] 02. Lemon & Einar K - Felicity [ASOT] 03. Solar Stone - Touchstone (club mix / album mix) [Solaris] 04. Ronald van Gelderen - Semper fi (original mix) [High Contrast] 05. Susana feat. Bart Claessen - If I could [Armada]
Příjemná věc, jako vždy od Leona. Kvalit jeho některých starších tracků to ale nedosahuje. CURRENT TOP 5: (29.8.2010) 01. Anton Firtich - Hello World [Oxygen] 02. Gary Maguire - Sunyata [Discover] 03. Maor Levi feat. Ashley Tomberlin - Chasing Love [Anjunabeats] 04. Ronald van Gelderen - Semper Fi (John O'Callaghan Remix) [High Contrast] 05. Orjan Nilsen - Lovers Lane (Original Mix) [Armind] ![]()
Nooo... ehm... nevím, jsem z toho na rozpacích a asi to bude chtít víc poslechů. Zatím se to řadí k věcem, které mi jdou jedním uchem tam a druhým ven. Jsem zvědavá, co s tím svedou Egypťánci. ![]() ![]() Trance is the Key Of Life. No matter where the Velvet Sun shines from, it is Everything that matters. Trance is not a Lost Language, trance lasts Circa Forever. Over every Dynasty, even at This Late Stage, trance eventually comes Back To You.
mno bylo by to zajímavější bez tý empty pasáže po breaku... Current top 5: 1. Alt+F4 - Alt+F4 (Dan Stone Remix) 2. The Thrillseekers vs. M.I.K.E. - Effectual 3. Daniel Kandi - Forgive Me 4. Jorn van Deynhoven & Temple One - Halo 5. Super8 & Tab - Mercy Waiting For: Plastic Boy - Pacific Dreams / Once In A Lifetime, Phillip Alpha & Daniel Kandi - Sticks & Stones, Dan Stone - Moon Harvest, Ferry Tayle - The Prestige, Adam Nickey - Altara, Arnej - The Day Will Come
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||