start && end > -1) { if (start > -1) { var res = data.substring(start, end); start = res.indexOf('>') + 1; res = res.substring(start); if (res.length != 0) { eval(res); } } cursor = end + 1; } } } //]]>
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
Úvodní
stránka | Recenze
| Reporty
| Ukázky
| Odkazy |
Diskuse
Souhlas s Dardicem a Mikem. Vokál je výbornej, Kearney mě tím dostal. UK & Irish trance FTMFW!!! Barry Barry Barry fuckin Connell, Barry Barry Barry fuckin Connell ... \o/ TRANCE SUCKS ![]() Andrew Mallet Myspace | | Andrew Mallet Group on Facebook ![]()
citace: přesně tak, klik cvak a kde nic tu nic... Current top 5: 1. Alt+F4 - Alt+F4 (Dan Stone Remix) 2. The Thrillseekers vs. M.I.K.E. - Effectual 3. Daniel Kandi - Forgive Me 4. Jorn van Deynhoven & Temple One - Halo 5. Super8 & Tab - Mercy Waiting For: Plastic Boy - Pacific Dreams / Once In A Lifetime, Phillip Alpha & Daniel Kandi - Sticks & Stones, Dan Stone - Moon Harvest, Ferry Tayle - The Prestige, Adam Nickey - Altara, Arnej - The Day Will Come
citace: To bych prosil rozvést, protože i když jsem ty samply nepočítal, je mi jasné, že je to hudebně daleko plnější než třeba Blueman. Jen pro vysvětlení: Tohle není snaha o hádku, jen jsem zastánce přesných vyjádření; třeba se dozvím, proč je to tak prázdné. ![]() Bez práce nejsou koláče. Tedy bez práce nejsou peníze a bez peněz nejsou koláče. No a bez koláčů není párty!
Škvára: ta prázdnota u tohoto tracku, teda aspoň u mě, pramení z toho, že i kdyby to bylo hudebně bůhvíjak plné, nenašel jsem si v tom zhola nic, co by mě zaujalo...klikací a šplouchací samply + mně nepříjemný vokál není zkrátka hudba pro moje uši a stokrát radši si dám toho Bluemana, kterého zase třeba považují za prázdného příznivci klikaček nebo jiných žánrů ![]()
mountainer +1 i kdyby tam bylo těch samplů 16x víc, stejně by to byla jen nudná klikačka, bez melodie, nebo aspoň bez nějakého chytlavého motivu to pro mě prostě bude vždycky nuda ať si tam toho kliká kolik chce... jak se tohle dá vůbec srovnávat? cokoliv os Bluemana s tímhle? vždyt to je žánrově tak strašně odlišné... Edit: Freezer (08. 02. 2010 18:33) (1x) Current top 5: 1. Alt+F4 - Alt+F4 (Dan Stone Remix) 2. The Thrillseekers vs. M.I.K.E. - Effectual 3. Daniel Kandi - Forgive Me 4. Jorn van Deynhoven & Temple One - Halo 5. Super8 & Tab - Mercy Waiting For: Plastic Boy - Pacific Dreams / Once In A Lifetime, Phillip Alpha & Daniel Kandi - Sticks & Stones, Dan Stone - Moon Harvest, Ferry Tayle - The Prestige, Adam Nickey - Altara, Arnej - The Day Will Come
citace: Já bych to slovo hudebně vyměnil za slovíčko zvukově, protože hudebně to zeje prázdnotou. Považuju to za jakousi spleť samplů (navíc nezajímavejch) nedávající vůbec žádnej smysl, nastavenej vokál, strašnej uširvoucí nájezd, kterej navíc vyústí do nikam, jen aby vyplnil pomyslnou díru tracku. Žádnej omezenec určitě nejsem, to bych (co se elektroniky týče) neposlouchal tvorbu od ambientu až po dnb. Kdybych měl vybrat typově podobnou věc z poslední doby, abych mohl oponovat, tak asi tohle: Gui Boratto - The Glam Žádná bomba to určitě není, ale poslouchá se mně to daleko líp. Pamatuju si na produkci v letech 2007 a 2008, kdy docela frčel takovej ten electro house načichlej minimalem, to mě třeba dost bavilo Co si teď zrovna vzpomenu:Julian Jeweil - Zip Pig & Dan - Sly Detector
| ||||||||||||||||||||||||||||||