Úvodní stránka | Recenze | Reporty | Ukázky | Odkazy | Diskuse
Guestbook | Chat | Archiv | Partylist

Beckers - Excuse (Weekend Heroes Remix)
(30. 01. 2010 08:36)

tohle sem sice až tak úplně nezapadne,každopádně mě si to získalo hned napoprvé.Kearney timto otvíral svojí novou radioshow a je to mazec.Hlavně ten vokál se mi moc libí už proto,že je jinej,než bývá zvykem...

http://img185.imageshack.us/img185/7372/681216563762ko0.png
Re: Beckers - Excuse (Weekend Heroes Remix)
(30. 01. 2010 14:13)
Ten Vokál je naprosto skvělý. Čuměl jsem jak puk když to Bryan hrál. Super věc.
(30. 01. 2010 19:25)
Jéé to je nuda tyhle klikačky sm3
Dany
(30. 01. 2010 19:53)
Je to nudné, takový mišmaš elektra, čekal jsem trochu rychlejší tucání. sm3
(31. 01. 2010 17:10)
Souhlas s Dardicem a Mikem. Vokál je výbornej, Kearney mě tím dostal.

UK & Irish trance FTMFW!!!

Barry Barry Barry fuckin Connell, Barry Barry Barry fuckin Connell ... \o/

TRANCE SUCKS

Andrew Mallet Myspace | | Andrew Mallet Group on Facebook
(31. 01. 2010 17:34)
citace:
Sonique

přesně tak, klik cvak a kde nic tu nic...

Current top 5:
1. Alt+F4 - Alt+F4 (Dan Stone Remix)
2. The Thrillseekers vs. M.I.K.E. - Effectual
3. Daniel Kandi - Forgive Me
4. Jorn van Deynhoven & Temple One - Halo
5. Super8 & Tab - Mercy

Waiting For: Plastic Boy - Pacific Dreams / Once In A Lifetime, Phillip Alpha & Daniel Kandi - Sticks & Stones, Dan Stone - Moon Harvest, Ferry Tayle - The Prestige, Adam Nickey - Altara, Arnej - The Day Will Come
(01. 02. 2010 17:34)
to jsem ani nedoposlouchal, pro mě jedna velká nuda

ImageHost.org
(01. 02. 2010 17:52)
Kandidát na crap. Nuda...

(02. 02. 2010 00:55)
Z posledních tří komentářů jsem byl skeptický, ale při poslechu musím říct, že se to naopak dá poslouchat sm3 Vokál je výborný a překvapuje mě, že tohle hrál zrovna Kearney, vůbec se to k němu nehodí. Bere mě to víc než jeho remixy sm2

(08. 02. 2010 08:55)
citace:
Freezer
citace:
Sonique

To bych prosil rozvést, protože i když jsem ty samply nepočítal, je mi jasné, že je to hudebně daleko plnější než třeba Blueman.

Jen pro vysvětlení: Tohle není snaha o hádku, jen jsem zastánce přesných vyjádření; třeba se dozvím, proč je to tak prázdné.

Bez práce nejsou koláče. Tedy bez práce nejsou peníze a bez peněz nejsou koláče. No a bez koláčů není párty!
(08. 02. 2010 17:49)
Škvára: ta prázdnota u tohoto tracku, teda aspoň u mě, pramení z toho, že i kdyby to bylo hudebně bůhvíjak plné, nenašel jsem si v tom zhola nic, co by mě zaujalo...klikací a šplouchací samply + mně nepříjemný vokál není zkrátka hudba pro moje uši a stokrát radši si dám toho Bluemana, kterého zase třeba považují za prázdného příznivci klikaček nebo jiných žánrů sm3

ImageHost.org
(08. 02. 2010 18:31)
mountainer +1

i kdyby tam bylo těch samplů 16x víc, stejně by to byla jen nudná klikačka, bez melodie, nebo aspoň bez nějakého chytlavého motivu to pro mě prostě bude vždycky nuda ať si tam toho kliká kolik chce...

jak se tohle dá vůbec srovnávat? cokoliv os Bluemana s tímhle? vždyt to je žánrově tak strašně odlišné...
Edit: Freezer (08. 02. 2010 18:33) (1x)

Current top 5:
1. Alt+F4 - Alt+F4 (Dan Stone Remix)
2. The Thrillseekers vs. M.I.K.E. - Effectual
3. Daniel Kandi - Forgive Me
4. Jorn van Deynhoven & Temple One - Halo
5. Super8 & Tab - Mercy

Waiting For: Plastic Boy - Pacific Dreams / Once In A Lifetime, Phillip Alpha & Daniel Kandi - Sticks & Stones, Dan Stone - Moon Harvest, Ferry Tayle - The Prestige, Adam Nickey - Altara, Arnej - The Day Will Come
(08. 02. 2010 20:36)
Já vím, jen jsem z toho pochopil, že se Vám to zdá nedotažený nebo něco na ten způob. Pište, že se Vám to nelíbí, mě takhle matete sm2

Bez práce nejsou koláče. Tedy bez práce nejsou peníze a bez peněz nejsou koláče. No a bez koláčů není párty!
(09. 02. 2010 03:21)
citace:
Sq4Raa
citace:
Freezer
citace:
Sonique

To bych prosil rozvést, protože i když jsem ty samply nepočítal, je mi jasné, že je to hudebně daleko plnější než třeba Blueman.

Jen pro vysvětlení: Tohle není snaha o hádku, jen jsem zastánce přesných vyjádření; třeba se dozvím, proč je to tak prázdné.

Já bych to slovo hudebně vyměnil za slovíčko zvukově, protože hudebně to zeje prázdnotou. Považuju to za jakousi spleť samplů (navíc nezajímavejch) nedávající vůbec žádnej smysl, nastavenej vokál, strašnej uširvoucí nájezd, kterej navíc vyústí do nikam, jen aby vyplnil pomyslnou díru tracku.
Žádnej omezenec určitě nejsem, to bych (co se elektroniky týče) neposlouchal tvorbu od ambientu až po dnb.
Kdybych měl vybrat typově podobnou věc z poslední doby, abych mohl oponovat, tak asi tohle:
Gui Boratto - The Glam
Žádná bomba to určitě není, ale poslouchá se mně to daleko líp.

Pamatuju si na produkci v letech 2007 a 2008, kdy docela frčel takovej ten electro house načichlej minimalem, to mě třeba dost bavilo sm3 Co si teď zrovna vzpomenu:
Julian Jeweil - Zip
Pig & Dan - Sly Detector
(09. 02. 2010 07:38)
Sonique: V pohodě, já nereagoval na tebe, protože vím, co posloucháš, takže bych ten názor pochopil.

Autor:
Váš email:
Předmět:
Spamová ochrana:
Prosím, napište do tohoto textového pole kód, který vidíte niže.
7TpXw