start && end > -1) { if (start > -1) { var res = data.substring(start, end); start = res.indexOf('>') + 1; res = res.substring(start); if (res.length != 0) { eval(res); } } cursor = end + 1; } } } //]]>
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]()
|
Úvodní
stránka | Recenze
| Reporty
| Ukázky
| Odkazy |
Diskuse
Tak konecne sme se dockali
![]() S kym se potkam? ![]() [www.unitedmusic.cz] Edit: Partygirl (29. 04. 2008 18:51) (1x)
Minulej rok to začínalo na 330
![]() ![]() ![]() deivis: já mám jen na 3 kila ![]() Edit: Palda61 (29. 04. 2008 16:46) (1x) Barry, Barry, Barry fuckin Connell... Barry, Barry, Barry fuckin Connell... \o/ \o/ \o/ ![]() Andrew Mallet Myspace
Autor: Dolikus1 (IP zapsáno) - je pravda že dle mě zbytečná věc co O2 udělalo. Moc se toho tam nezmění, pro nás extra výhody nejsou jako pro zaměstnance a akorát to vysálo peníze. Mohli tyto peníze uvolnit na sponzoring akcí jako takových.. Ale nechám to být. Sem spokojený že to bude v této hale. Lepší u nás určitě není..
co já vím... ale halovky mě nějak přestaly lákat a PvD po minulém "výkonu" tuplem ne
![]() ![]() ![]() ![]() Trance is the Key Of Life. No matter where the Velvet Sun shines from, it is Everything that matters. Trance is not a Lost Language, trance lasts Circa Forever. Over every Dynasty, even at This Late Stage, trance eventually comes Back To You.
ty voel na jednom zábávním serveru se teďka někdo ptal na line-up, to je fakt moc
![]() ![]() ![]() binary: no jestli bude morph na konci, tak doporučuju jít už jen kvůli němu (dyž tě tocadisco ani dyk neba:-P).. to, co předvedl na konci loňský love from above, waauu, si pamatuju, jak sme pohopsávali vsedě na sedačce, jak sme byli tuhý ![]()
hellman napsal(a):
------------------------------------------------------- jednom zábávním serveru ![]() ![]() ![]() Barry, Barry, Barry fuckin Connell... Barry, Barry, Barry fuckin Connell... \o/ \o/ \o/ ![]() Andrew Mallet Myspace
kytara: Presne tak... To bylo minule hrozne...
![]() ![]() [www.csfd.cz] [iamek.rajce.idnes.cz] ![]() Slávie pi čaje ! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |