start && end > -1) { if (start > -1) { var res = data.substring(start, end); start = res.indexOf('>') + 1; res = res.substring(start); if (res.length != 0) { eval(res); } } cursor = end + 1; } } } //]]>
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]()
|
Úvodní
stránka | Recenze
| Reporty
| Ukázky
| Odkazy |
Diskuse
Tak psal to tenkrát na svém FB, že si musí dát "voraz" (Coastline) . Upřímně, FB nemám, ale dozvěděl jsem se to ten týden co to napsal, jelikož mi to přeposlala kamarádka.
Snad bude Tomáš brzo fit, ty jeho progressivní warmup sety jsou luxusní. Někdy v květnu nebo v červnu jsem napsal na UME dopis, s možností jistého typu a nápadu na warm up DJ, ale nereagovali... . Ono co maj nové stránky TM tak UME tak mi neodepsali ani jednou :)). I za děkovné maily za povedenou akci, ... FB hold překonal i mail. Smutné. Lineup jinak vypadá super, za mě spokojenost navíc návrat Doornova projektu Purple Haze , bezva :).
Cože?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Jé on tam bude trap, dubstepu a hardstyle, tak to tam musím být !!!
Edit: Freezer (22. 10. 2017 15:44) (1x) Current top 3: 1. Gouryella - Venera 2. Future Disciple - Adventure To The South (Robert Nickson Remix) 3. Marco Torrance & Natasha Jaffe - Under The Diving Bell (DIM3NSION Remix) 4. Purple Haze - Out Here 5. Dimension - Voorpret
livesety z transsmision: [www.tranceaddict.com]
[www.blesk.cz]
No vypadalo to šíleně z tribuny, to jim trošku nevyšlo.. Edit: Chelseaplayer (28. 11. 2017 17:03) (1x) Track of the moment : Enrico Sangiuliano-Astral Projection
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |