start && end > -1) { if (start > -1) { var res = data.substring(start, end); start = res.indexOf('>') + 1; res = res.substring(start); if (res.length != 0) { eval(res); } } cursor = end + 1; } } } //]]>
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
Úvodní
stránka | Recenze
| Reporty
| Ukázky
| Odkazy |
Diskuse
No hele na strankach Dydy Baby bylo kdysi, ze tam hrajou i trance, kdyz byla dance party (myslim, ze kazdy pondeli nebo utery) ale hrali tam tak maximalne Tiesta, tot vse. Jinak tam hrali takovej dancik a to jeste hodne starej. A taky jsem trancik slysel hrat ve Zralokovi, ale to bylo pred dvema roky a od ty doby jsem tam nebyl! To je tak asi vse :´-)) A na jakej obor ses dostal. Taky tam chodim na univerzitu. Jo a ta Dydy Baba je hned u koleji, mi tam casto chodime, kdyz mame cvika z matiky.......:oD to tam bejvaj pekny slecny ;-)
Co já pamatuju, tak krom Michaela C hrával trance na pradubicku i Vašek Mašinda z bývalé Černé hory...ale jestli hraje i dnes nevím...Mám takovej pocit, že jedna větší akce bývá zhruba v říjnu v Ústí nad Orlicí... ![]() Nejlepší sety roku 2010 5, Armin van Buuren - Nature one 2010 - 31.7.2010 - Sunshine-live 4, Míša Salačová in the mix - Dance Extravaganza - 2.1.10 - Evropa 2 3, Charlie Lownoise - Loveparade - 24.7.2010 2, Dash Berlin live at A State of Trance 450 in Bratislava - 9.4.2010 1, Roger Shah - Magic island 091 - 5.2.10 - Sunlounger chillout special
když mrknete k LITovi do galerky, co má na stránkách, tak se můžete sami předsvědčit, že v Pardubicích to s trancem mrtvý rozhodně není;-) A mimochodem, 16.7. bude taková menší trance session v Hany Bany (ti, co ten podnik znají, se asi chytají za hlavu, jak je to možné, ale je to tak). je to sice pondělí, ale pokud byste si chtěli poslechnout při pondělním večeru nějakej ten tracík, rádi vás tam uvidíme;-)
f1d0 Jasan, pokud teda budu toho casu v pce tak urcite prijdu a rad :-) A tak to doufam, ze bude i naky pokracovani a nejen pres prazdniny. skiserf No ja taky chodim na UEI, ale na ten druhej obor ;-) Tak ti muzu doporucit sprtat se hnedka zezacatku matiku :-D jestlize v tom uz nejak nevynikas......
trancemaniac: Čekal jsem také, že přijde míň lidí. Co se týče té náhodnosti, tak se tam kolem půlnoci nějací lidé objevili, ale jinak dorazili hlavně lidi, kterým jsme to říkali. Co se týče hraní, já jsem hrál od 9-11 a pak od 1-2;-) (budou odtamtud nějaké fotky, tak sem pak hodim odkaz) A o pokračování jsme se tam rovnou s lidma z Hany bavili, vypadá to, že by mohlo být něco v srpnu. Přičemž bychom tomu udělali asi i nějaké promo. Je teda fakt, že Hany není na párty v pravém slova smyslu moc dělané, ptz dj je od parketu odříznut a třeba mě osobně na párty vadí, když nevidím dje. Ale tohle byla spíš taková pohodovka, lidi přišli, pokecali, poslechli hudbu...takhle v pondělí určitě lepší než sedět doma:-)
Nj stim mistem pro dje to tam nemaj moc poreseny, dole pak ani nevis jestli hraje radio nebo dj :-D Jo jinak nepamatujes si cos hral tu prvnu pulhodinu??? Bylo to fakt super a pro me nic znamyho. I kamos co tam byl se mnou, rikal ze je to mazec at to sezenu, pritom posloucha Krystofa, Coldplay apod :oD
tak to jsem rád, že se vám to líbilo:-) Můj tracklist byl následující: 01. Chris Lake ft. Emma Hewitt - Carry me Away (Chris Lake Re-Edit) 02. Adam White feat. Liz Cirelli - One Temptation (Original Vocal Mix) 03. 16 Bit Lolita´s vs. Motorcycle - Deep Breath Sedna (Dave Dresden Mashup) 04. Robert Vadney - Escape 05. Sound Fiction feat. Kate Cameron - Alive (Mathias Lethola Remix) 06. Signalrunners pres. Syndica - Aria Epica (Bart Claessen Remix) 07. Noel Sanger - Nothing (Kenneth Thomas Vocal Mix) 08. David West - True Love 09. Marc Marberg and Kyau vs. Albert - Megashira 10. Super8 and Dj Tab - Needs to Feel (Original Mix) 11. Planet Funk - Chase the Sun (Petrisor Dima Remix) 12. Cass Fox - Touch Me (Mike Koglin vs. Jono Grant Remix) 13. Mikka Leinonen - Sparkling Love 14. Carl B - Chasing Leaves (Original Mix) 15. Carl B - Social Suicide (Original Mix) 16. Mesh - Aftertouch (Original Mix) 17. Kai Del Noi - Andromeda (Club Mix) 18. Frank Savio - Central State (Original Mix) 19. Way Out West - The Fall (Richard Durand Remix) (ten tracklist od 1 do dvou už asi z hlavy nevyplodim) Jinak právě na muziku, kterou jsem hrál první půl hodinu až hodinu je ten klub super - je to pomalý, melodický, dá se u toho pařit, ale taky v klidu a pohodě posedět. A škoda že jsi se u mě nezastavil, aspoň bych věděl, s kým mám tu čest a mohli jsme prohodit pár slov, snad příště;-) Edit: f1d0 (17. 07. 2007 23:03) (1x)
Pulpi: :-D Hele tak mi zajdem k tobe na vecu a ty neco ukuchtis ne :oD f1d0: jj presne, takovejhle pomalejsi melodickej trancik mam nejradsi. Tak pokecame priste, sem nevedel jestli to hrajes ty nebo nekdo jinej. Jo a dik za ten tracklist..........posledni dobou to moc nesleduju, tak neznam vsechny nazvy.......
Pokud ti nevadí dojet asi 45 minut vlakem z hlavního ,tak v ustí nad orlicí pořádáme 19.3. Revolution party - line up Azil,F1D0, Andew Mallet a Azil,bližší indo na rychnovinky.cz klub Domino wwww.centrumdomino.cz A jinak zítra budu možná v Dýdy na Michaeloj c v House setu sice ale myslim že i tak to bude paráda. Jinak v pce vznikla nová noc Refreshment s pokračováním 24.4.2010 :-) Pěknej večer:-)
neocronix : a co hraje michael za set v ty refreshment night? minulej mesic sem uvodni party nestihnul.. J.O'C vs. Sean Tyas - ID Thomas Bronzwaer vs. J.O'C - A Perfect Day / B.M. Adam Kancerski - All Day Long J.O'C feat. Betsie Larkin - ID Phillip Alpha & Daniel Kandi - Sticks & Stones DJ Eco - Drowning Bryan Kearney - Mexican Rave Kearney & Colontonio - From This Day Forward
dneska na Michaela C do Dydy ![]() Edit: dukelak (10. 03. 2010 12:43) (1x) 01. The Thrillseekers vs. M.I.K.E. - Effectual (original mix) [Club Elite] 02. Lemon & Einar K - Felicity [ASOT] 03. Solar Stone - Touchstone (club mix / album mix) [Solaris] 04. Ronald van Gelderen - Semper fi (original mix) [High Contrast] 05. Susana feat. Bart Claessen - If I could [Armada] | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||