Úvodní stránka | Recenze | Reporty | Ukázky | Odkazy | Diskuse
Guestbook | Chat | Archiv | Partylist

Re: Decadance Pharao - Aly & Fila, Sied van Riel ad. - 5.3.2010
(08. 03. 2010 13:37)
Tak i já přidávám pár video záznamů.. Akce byla povedená - parádní výkony jak Sieda tak Fíly.. :-)
U mě spokojenost - až na haldu bu*erantů to bylo fajn.. No nic - snad přístě udělají přímo specialní záchody - pánové/dámy/buz...

Youtube.com - hphondra88
Sied van Riel bomba + super zvuk!!
(08. 03. 2010 13:43)
- Sámer dobrej šoumen, jeho hlas neumím zhodnotit, stejně to vypadalo na playback.
- Nejlepší dělovka večera byl opravdu celý Siedovo set! Nádherný trancík, který se jen tak někde neslyší. :-) I když je fakt, že toho moc nenavštěvuju, ale tenhle set se rovnal těm super výkonům, které jsem slyšel na Mácháči 2009 a to byla asi fakt nej akce loňského roku.
- Aly and Fila začátek mi vůbec neoslovil a nebyl jsem sám... později asi po 40ti minutách se to změnilo, ale už jsem vyrazil na dlouhou cestu domů.
- Ceny drsné, ale nakonec 45,- Kč za vodu, nebo džus bylo ok. Na některých letních festivalech pamatuji horší ceny.
- Je fakt, že jsem typ co si nevšímá moc lidí okolo a jen pařím a trsám, případně fotím a poslouchám hudbu, takže jsem si nevšiml žádných gay úletů. Jen jsem se pořád divil, proč je tam tolik vyholených, namakaných, potetovaných a polonahých "borců" :-) Ale je mi to fuk, šel jsem na hudbu a ta stála za to!
- NEUVĚŘITELNÝ ZVUK! Nejvíc co jsem kdy slyšel, v O2 Aréně to je pokaždé nevyrovnaná tragédie, když jsem teď slyšel tohle... opravdu čistá kvalita. Reklama v tomto případě nelže. Nelze však srovnávat se zvukem pod širým nebem, to je zas o něčem jiném... :-)

-Závěr... do SaSaZu asi dlouho nepůjdu, ze všech akcí co jsem kdy byl tak takhle byla totálně nejdražší, také díky mé vině.(odtáhli mi auto) :-)
Poměr cena/výkon je bezkonkurenční Mácháč. Už se nemůžu dočkat! :-)
(08. 03. 2010 23:55)
citace:
Hanny
Bože, pánové, já vám to tak přeju! Aspoň konečně vidíte, jaké to máme na akcích my! :)
Taky se ti stává že ti naposilované ženy plácaj po zadku ???

Gismo: nazdárek kolego :-))) Btw tak ty to máš úplně přesně v jednom ohledu - ČD provozují soupravu s jménem ... GISMO

Jinak jak mě např během cest na kolej (před lety) menšinově orientovaní asi 3x obtěžovali, tak tenhle večer mi naprosto nevadili a nikdo na mě nic nezkoušel - asi už jsem neatraktivní i pro chlapy no :-)))

EX http://k1aptcha.webz.cz/pics/djzcz.jpg
MySpace
Xichtbook ...tedáá Facebook

** Paparrazzi ve veřejných službách **
(09. 03. 2010 09:20)
Tak se přiznám, že Decadance byla určitým zklamáním.
Nic proti SaSaZu areně. Ta je moc pěkná a zázemí se mi líbí. Organizačně to bylo pěkně "ošéfované" a člověka příjemně překvapilo, že netančí na kelímcích od piva a nedopalcích z cigaret. :)
Ale akce jako taková ... nebyla z nejlepších. Do jedné hodiny ranní se nekonalo nic závratného, naopak. Pominu DJ Evans, která ačkoli vypadala velmi přitažlivě, hrála úděsně. DJ Neo to drobně vylepšil, ovšem stále ještě se tomu nedalo rozumně říkat trance.
A pak - přišla Martina Balogová a Sámer Issa. Bože. To byl od pořadatelů tah na bránu jak má být. Pokud pominu fakt, že Sámer zprznil mého oblíbeného trancového mága Armina van Buurena a přítelova oblíbeného trancového guru Tiesta, tak byl ještě jakžtakž poslouchatelný. S tím, že Tiesto mu sednul nepoměrně lépe. Ovšem Martina Balogová byla zcela NEPOSLOUCHATELNÁ!!! A to myslím vážně. Ječela do mikrofonu jako Viktorka u splavu a nejen já, ale i mrtě lidí kolem, jsme si museli zacpávat uši, protože ty decibely se nedaly vydržet. Všechno špatně, opravdu.
V jednu ráno se konečně začalo něco dít. Tou dobou už jsem nic dobrého ani nečekala. Po třech hodinách totálních hrůz byl Sied doopravdy balzámem na duši. Pokud mohl z dosavadního fiaska něco zachránit, tak dělal co mohl.
Hvězda večera přišla ve 3 ráno. No. Co k tomu dodat. Slyšela jsem je celých 20 minut, které jsem byla ochotna tam ještě strávit. Hráli příjemným způsobem, který bych s přehledem nazvala i uspávající, protože ty tóny ladily harmonicky jako ukolébavka :)
Celkový dojem? Už jsem zažila i lepší párty. Třeba Transmission na podzim.
(09. 03. 2010 09:26)
Balogova a jecela jak viktorka pod splavem? ale to tu viktorku urazis, pac balogova jecela jak podrizly........., Susane se nevyrovna a zkazila cely IF YOU SHOULD GO
(09. 03. 2010 12:23)
Přiznám se, že mi ti kluci taky nevadili. Ale kámoška, která šla se mnou (toho času osamělá dušička), tak se cítila poněkud ... nevyužitě. Nehledě na to, že ji pánové, kteří se k sobě občas tulili tak, že mi přišli decentnější heterosexuální páry, přišli chvílemi prostě až nesnesitelní.
Taky jsem si tam připadala celkem nepatřičně, ale bylo příjemný, že oproti Transmission tady na mě třeba vůbec nikdo nesahal (krom přítele, pochopitelně ;) ).
Heh - byli jsme tam tentokrát v hrubé menšině :-D
(09. 03. 2010 20:56)
to Kesi:

No jestli se citila nevyuzite, tak to hohlo byt zapricineno tim, ze si o ni hetero-mensina mohla myslet, ze je prozmenu lesbicka sm15

Ja jsem si postupem casu nemyslel radeji nic a venoval se projistotu jen hudbe sm15
(10. 03. 2010 00:24)
citace:
DjDkD@ve

Ja jsem si postupem casu nemyslel radeji nic a venoval se projistotu jen hudbe sm15

+1
(10. 03. 2010 13:55)
Gizmův fotoreport:
[www.djz.cz]

a můj psaný report:
[www.djz.cz]
(10. 03. 2010 14:08)
citace:
Kesi
Přiznám se, že mi ti kluci taky nevadili. Ale kámoška, která šla se mnou (toho času osamělá dušička), tak se cítila poněkud ... nevyužitě. Nehledě na to, že ji pánové, kteří se k sobě občas tulili tak, že mi přišli decentnější heterosexuální páry, přišli chvílemi prostě až nesnesitelní.
Taky jsem si tam připadala celkem nepatřičně, ale bylo příjemný, že oproti Transmission tady na mě třeba vůbec nikdo nesahal (krom přítele, pochopitelně ;) ).
Heh - byli jsme tam tentokrát v hrubé menšině :-D

Nevyužitě ? Stačilo říct předem - já tam měl dost kamarádů většinové orientace toho času bez bab :-)))

Klapča: Děkuji :-)

Za odměnu

http://www.djz.cz/fotky/decadence_sasazu/full/0027.jpg

V popředí mistr v pozadí Simír ... tedáá Sámer a za ním DJ Neo - co tihle 3 společně dokázali opravdu stálo za to. (ostatně běžel jsem přes celý parket aby mi nedejbože neuniknul vrcholný okamžik naší největší pěvecké hvězdy)

a jako bonus andílek s rohama

http://www.djz.cz/fotky/decadence_sasazu/full/0172.jpg

EX http://k1aptcha.webz.cz/pics/djzcz.jpg
MySpace
Xichtbook ...tedáá Facebook

** Paparrazzi ve veřejných službách **
(10. 03. 2010 15:17)
Gizmo já tě celou dobu hledal, ale nenašel sm10
Andílek je boží, prosím o zaslání v plném rozlišení sm5
(10. 03. 2010 17:22)
no...to jsme celí my, Češi...všechno pomluvit, všechno pošlapat, bez toho aniž bysme sami něco velkého dokázali. Obdivuji produkci této party. V této době, kdy jsou lidi rozmlsaní a kdy už nevědí, co by vlastně chtěli, je moc těžké se prosadit.

Od počátku je Decadance pod značkou Gay friendly....někteří mi tady připadají, jako kdyby gaye nikdy neviděli a právě objevili vesmír... Čechům se prostě člověk nezavděčí. Těším se na další nádhernou Decadance
(10. 03. 2010 17:36)
#vso: rekl bych, ze si tu nikdo nijak vyrazne nestezoval. Byla to rozhodne povedena party a pokud privezou priste opet atraktivni jmena, rad se zucastnim.

(10. 03. 2010 22:35)
...no, chvílemi mi tato diskuze připadala až vulgární. Např. na adresu Samera nebo Balogové...vždyť i oni (stejně jako všichni účinkující na této party) to všechno neměli zadarmo a kdo nepoznal svět showbyznysu, tak neví, jak je těžké se v něm otáčet. Proto fandím každému, kdo něco v tomto oboru dokázal))))))))))
(10. 03. 2010 22:39)
vso: nj ale ani návštěvníci pátry to neměli zadarmo, takže mají právo na kritiku sm2
(10. 03. 2010 22:45)
..to chápu....line up znali všichni..ale i kritika se dá podat slušně..v tom mi dáš snad za pravdu:-)
(10. 03. 2010 22:47)
vso: asi za to může moje dnešní urejpaná nálada, ale prosím, řekni mi CO Issa dokázal? Kromě afér se slečnou Hanychovou? ;) Protože o zpěvu - nejen po tom, co převedl na Decadance za hrůzu- řec být nemůže.
(10. 03. 2010 22:48)
Právo na kritiku mají každopádně, i kdyby na tý párty nebyli. Pak už jen záleží na tom, jak je ta kritika oprávněná, ale to je většinou na první pohled vidět.

Bez práce nejsou koláče. Tedy bez práce nejsou peníze a bez peněz nejsou koláče. No a bez koláčů není párty!
(10. 03. 2010 23:08)
Já už to tady řešila nedávno. Prostě Sámer a Balogová ať se věnují svému žánru, takovou snahu o mišmaš už z principu a víceméně nevraživosti k výše zmíněné dvojici ocenit nedokážeme. Já teda rozhodně ne.
Sámer je hloupý nasolárkovaný šampon, který patří do R'n'B žánru, Balogová je možná méně hloupá, ale taky si myslím, že by se o takové žánrové hokusy snažit neměla, fakt ani trochu. Alíci se taky nesnaží o hiphop, ne?
I těmto dvěma muselo být jasné, že se bude několik procent návštěvníků popadat za břicha.

Trance is the Key Of Life. No matter where the Velvet Sun shines from, it is Everything that matters. Trance is not a Lost Language, trance lasts Circa Forever. Over every Dynasty, even at This Late Stage, trance eventually comes Back To You.
(10. 03. 2010 23:11)
Mě spíš dojalo, jak pořadatelé nadneseně mluvili o vokalistech a pak ti dva přeřvávají svůj vlastní playback... to je vážně úroveň sm8

Kytára: Sámer svými oblečky určitě udělal radost minimálně 4 % návštěvníků :)
Edit: Joe (11. 03. 2010 00:02) (2x)
(10. 03. 2010 23:16)
ano, ti se popadali za něco jiného než za břicha sm15

Myspace.com/sandeagle
2S z VŠE
(11. 03. 2010 12:03)
EPIC FAIL :D

http://www.djz.cz/fotky/decadence_sasazu/full/0122.jpg
(11. 03. 2010 12:44)
:D:D:D

http://www.djz.cz/fotky/decadence_sasazu/full/0057.jpg

01. The Thrillseekers vs. M.I.K.E. - Effectual (original mix) [Club Elite]
02. Lemon & Einar K - Felicity [ASOT]
03. Solar Stone - Touchstone (club mix / album mix) [Solaris]
04. Ronald van Gelderen - Semper fi (original mix) [High Contrast]
05. Susana feat. Bart Claessen - If I could [Armada]
(11. 03. 2010 14:14)
Star_Guitar : Je fajn, ze znas IQ od Samera ci Balogove ..

http://img443.imageshack.us/img443/2255/baner9fo6.png
strom

[www.csfd.cz] Aktualizace 13.7.2010
[iamek.rajce.idnes.cz] Fotky z MFFKV 2010
250films.net
(11. 03. 2010 14:42)
iamek: SG zná IQ Sámera a Balogové, ty znáš všechno (nebo se aspoň snažíš, aby to tak na okolí působilo). Tak ti nevím, co je lepší sm3

(11. 03. 2010 14:45)
Nedávno jsem tady postovala odkaz na Sámerovu návštěvu u Krause, z toho se dá celkem dobře vyluštit, jestli oplývá intelektem nebo ne.
Balogová u něj nedávno byla taky.

Na Iamkovy komentáře netřeba reagovat, on ví stejně všechno nejlíp, že, příteli?

Trance is the Key Of Life. No matter where the Velvet Sun shines from, it is Everything that matters. Trance is not a Lost Language, trance lasts Circa Forever. Over every Dynasty, even at This Late Stage, trance eventually comes Back To You.
(11. 03. 2010 14:52)
Hysterka : mééé mééé nezapomen zase nekoho vymazat z pratel na facu, protoze ti rekl pravdu o tve situaci :-D ... Uz jsi navstivila krotitele-dluhu.cz ? ...

Newman : Porad te zivi rodice ?

strom

250films.net
(11. 03. 2010 15:56)
sm15

CURRENT TOP 5: (29.8.2010)
01. Anton Firtich - Hello World [Oxygen]
02. Gary Maguire - Sunyata [Discover]
03. Maor Levi feat. Ashley Tomberlin - Chasing Love [Anjunabeats]
04. Ronald van Gelderen - Semper Fi (John O'Callaghan Remix) [High Contrast]
05. Orjan Nilsen - Lovers Lane (Original Mix) [Armind]

(11. 03. 2010 17:24)
No ty krávo sm15

Jinak...co je to za dědu? Toho potkávám víc na akcích než třeba takovýho Paldoslavasm0
(11. 03. 2010 19:47)
Not cool, guys.

Bez práce nejsou koláče. Tedy bez práce nejsou peníze a bez peněz nejsou koláče. No a bez koláčů není párty!
(12. 03. 2010 02:41)
Star_Guitar: ten pořad je dva roky starý...za tu dobu si myslím, že každý udělá nějaký pokrok...a hlavně u Krause se sedí hodně špatně:-)
(12. 03. 2010 08:31)
citace:
Dolikus1
Co je to za dědu? Toho potkávám víc na akcích než třeba takovýho Paldoslavasm0

Vypadá přesně jak ten kreslenej z Geri's Game od Pixaru

http://www.llopisanimation.com/blog/images/cameos_09.jpg
(12. 03. 2010 08:36)
Fakt ty woe sm15 ... Jan Pinkava ho asi bude znat :-D

strom

250films.net
(12. 03. 2010 18:18)
a takhle krutě pařímé sm15
videjko od Dana Pánka
[www.facebook.com]
(17. 03. 2010 14:17)
Tak Aly&Fila,Sied van Riel dvojica sa zopakuje lenze na Slovensku a budu robit support :)

Ferry Corsten 18.6 - Kosice , 19.6 - Bratislava

Support :

Aly & Fila
Sied van Riel
Robert Burian
Milan Lieskovsky
Ekg

Zdroj
(18. 03. 2010 23:48)
Nevíte někdo, jak se jmenuje ten remix Perfect Blue, co se objevil v tom videu na Facebooku?
Edit: Sicky (18. 03. 2010 23:53) (2x)
Hanny @ work
(08. 04. 2010 10:38)
Tak tu máme další díl s podtitulem Marine a mým milovaným Dash Berlin!

Další pokračování populární party Decadance proběhne 11. června 2010 v klubu SaSaZu, kde již tato produkce trvale zapustila své kořeny a stala se jednou z nejúspěšnějších akcí v tomto skvostném prostoru. Tentokrát si promotéři s ohledem na datum a blížící se prázdniny, vybrali nejvhodnější téma k pomyslnému zahájení letní sezóny. Decadance Marine se promění v bláznivou plavbu luxusním zaoceánským parníkem s tou nejroztančenější hudbou a věřme, že i náladou. Každý z DJ´s se promění v kapitána lodi a zaveze vás na tónech své hudby do některé z atraktivních přímořských destinací. Účastníci této jedinečné plavby se opět mohou těšit na performance, kostýmy, projekce a dekorace v duchu každého ze čtyř navštívených letovisek.

A kdo že se objeví na kapitánském můstku?

Je nám nesmírnou ctí, že na této edici můžeme poprvé v ČR přivítat v současné době žhavou hvězdu světové taneční hudby, holandského producenta DASH BERLIN. Jeho skvělá produkce, plná chytlavých melodií a vokálů bude tomuto tématu doslova šitá na míru. Dash Berlin je v současnosti jedním z nejžádanějších DJs a svými sety po celém světě strhává tisíce lidí k tanečnímu šílenství. Dash Berlin během krátké doby vychrlil hned několik globálních tanečních hitů, o jejichž úspěšnosti svědčí samotná čísla sledovanosti na Youtube – jmenujme Waiting s Emmou Hewitt, Till The Sky Falls Down, Man On The Run a další. Věřte, že dvouhodinová plavba s tímto kapitánem bude nezapomenutelným zážitkem!

Dash Berlin

Další hvězdou a kapitánem plavby bude skotský producent ANDY DUGUID, který se také může pochlubit pěknou řádkou světově známých hitů. V roce 2008 Tiesto prohlašuje, že Andy Duguid je u něj producent roku a Andy s ním utužuje přátelství tím stylem, že mu u labelu vydá album Believe. Na albu Andy spolupracuje s plno zpěvy a dokazuje, že jeho proggresivní houseový styl může být naprosto ideální pro takové hlasy jako je například Julie Thompson.. Jeho hity hrají všechny hvězdy taneční hudby. Z jeho největších hitů jmenujme Wasted, My Numer, Don´t Belong, Falling.

Andy bude mít na Decadance svého speciálního hosta, jeden z nejúžasnějších hlasů taneční scény, jíž je anglická zpěvačka JULIE THOMPSON. Julie ozdobila svým vokálem mnoho hitů různých projektů a formací. Byla i autorkou některých z nich. Pomyslný poslední krůček ke slávě zapříčinil DJ Tiesto, který jejím andělským vokálem ozdobil svoji „Do You Feel Me“. Následně Julii přizval k live vystupování na jeho veleúspěšném světovém turné Elements of Life, na kterém nahráli světoznámý hit Somewhere Inside. Juliino vystoupení na Decadance po boku Andyho Duguida není jen tak náhodou. Andy je totiž producentem jejího debutového alba Feeling for Corners, které je plné skvělých melodií. Návštěvnící Decadance se tedy určitě mají na co těšit v jejich premiérovém společném vystoupení před českými fanoušky.
Julie Thompson

Domácí barvy budou hájit také dva čeští Djs, a sice ORBITH a BON FINIX, kteří si vezmou na starosti zahájení a ukončení této párty.
Takže si poznamenejte, že parník Decadance odráží od břehu dne 11. června 2010 z doku jménem SaSaZu. Připravte si letní náladu a hlavně kostýmy v modro-bílých barvách, ať přivítáte léto tím nejstylovějším způsobem. Decadance posádka se postará po celou plavbu o Vaše pohodlí a nezapomenutelné zážitky. Případné mořské nemoci pak můžete doléčit následující dva volné dny po vylodění.

DECADANCE – MARINE

Pátek 11. 6. 2010 , 21.30 otevření klubu, 22.00 start programu, 06.00 konec
SaSaZu klub – Holešovická tržnice, hala 25, Bubenské nábřeží 360, Praha 7

DJs: DASH BERLIN (NL), ANDY DUGUID (SCO), ORBITH (CZ), BON FINIX (CZ)
Vokály : JULIE THOMPSON (UK)

VSTUPENKY v předprodeji u Ticketstream od 7.4.2010 . Akce – prvních 300 kusů vstupenek za 390,00 Kč + poplatky, dále 450,00 Kč + poplatky, na místě 590,00 Kč. GOLDEN VIP vstupenky 990,00 Kč + poplatky , 1190,00 Kč na místě. DIAMOND VIP vstupenky 2200,00 Kč (zahrnují neomezenou konzumaci na baru)
Sicky out of home
(12. 04. 2010 21:29)
citace:
Sicky
Nevíte někdo, jak se jmenuje ten remix Perfect Blue, co se objevil v tom videu na Facebooku?

Už jsem si to dohledal, takže si odpovím sám: Aly & Fila vs Bjorn Akesson - Perfect Red (Original Mix). sm16
(12. 04. 2010 21:35)
Jo a nejedná se o žádný remix Perfect Blue. Název je asi schválně, nicméně je to zbrusu nová.. novinka sm2

(14. 04. 2010 20:46)
Ta "zbrusu nová novinka" je od Perfect Blue téměř k nepoznání. Takže asi tak. sm6
Autor:
Váš email:
Předmět:
Spamová ochrana:
Prosím, napište do tohoto textového pole kód, který vidíte niže.
bb363