start && end > -1) { if (start > -1) { var res = data.substring(start, end); start = res.indexOf('>') + 1; res = res.substring(start); if (res.length != 0) { eval(res); } } cursor = end + 1; } } } //]]>
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
Úvodní
stránka | Recenze
| Reporty
| Ukázky
| Odkazy |
Diskuse
citace: . . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,} . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-” . . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__ ,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>-- ![]() ![]() ![]() ![]() Myspace.com/sandeagle
Joe: jo takhle :D ... v tom kontextu to vyznelo jinak ... delam v FL Sq4Raa: dobrej hlod ![]() Edit: ChunKi (23. 01. 2010 23:06) (1x) Když jsou tam všichni [www.myspace.com]
Vážení autoři, dovolte mi vás pozdravit - jsem velmi hrdý, že mohu konečně, po téměř dvaceti letech pouhého pasivního poslechu trance, prezentovat před vámi mé vlastní výtvory. Netajím se nicméně tím, že jsem pouhý "lepič samplů", alespoň nyní zpočátku (začal jsem s tím před třemi týdny). Nehraju si na umění, nemám vzory a jdu si vlastní cestou. Jde mi spíše o to, ukázat lidem, že muziku obecně (včetně TRANCE) lze dělat i bez těch šíleně složitých softů, jako je FL či Reason, to jest s minimálními znalostmi, časovou náročností a zejména náklady, že ji zkrátka může dělat každý a není to již jen nedosažitelným snem. Jednoduše si k tomu sednout a moci si hned něco vytvořit pro radost, o to mi jde v první řadě - využít možností doby. Hledat "ideální sound" nikoliv u druhých, ale pokusit se ho najít vlastní tvorbou. Přinést něco vlastního a nového. Neřešit, co dělají jiní, libovolně si porušovat "psaná" i nepsaná pravidla, jak by to "mělo" vypadat. Šířit to zdarma a pro radost. A zejména, vložit do toho sebe a vlastní emoce: to se projevuje třeba tím, že mám velkou oblibu ve vkládání "ambient" zvuků na začátky a konce skladeb .Ty možnosti, které mi objevení možností hudebního softu přineslo, mě inspirovaly k mnohem širšímu záběru tvorby, než je "pouhý" trance. Proto jsem začínal výslovně "klavírními cajdáčky" s 80BPM a časem míním "dát" i hip-hop, rozhněvaný mladý muž se chce vyjádřit, chápete Časem bych chtěl dokonce přidat i vlastní amatérské klipy.Ale nyní k tomu, proč tohle všechno píšu. "Storky - Para Siempre" Zatímco ta první "úvodní" věc byla ještě taková decentní, jemná, seznamovací, a spíše jsem si skrze ni chtěl "osahat" obecně stavbu trance skladby, tak druhá, to již byla "plnotučná" záležitost, netající se tím, že míní plně reprezentovat duši jejího autora tedy plnou hladu, touhy, odhodlání, stejně jako empatie a procítěnosti."Storky - El Viento" Děkuji za Vaši pozornost mojí skromné práci, a hodně úspěchů na vaší vlastní cestě. Jinak všechny moje skladby - nyní je jich šest - najdete zde: Storky.cz Vojtěch Štorkán - Storky ----- Edit: Storky.cz (25. 01. 2010 14:15) (5x)
citace: Zbabělče. ![]() Bez práce nejsou koláče. Tedy bez práce nejsou peníze a bez peněz nejsou koláče. No a bez koláčů není párty!
citace: Paráda, pomalejší tempo tomu sedí, mi se to líbí ![]() ![]() ![]() ![]() Myspace.com/sandeagle
citace: Přeji ti krásný den plný štěstí a příjemných prožitků ![]() ![]() Edit: seven (26. 01. 2010 22:42) (1x)
Zdrávím Vás, už je tomu zhruba půl roku co se snažím o vlastní produkci, nejprve jsem začínal v reasnu, po nějakým čase jsem přišel na to, že je poměrně na nic..,nyní tvořím v FL studiu, a je to báječný program s neskutečně mnoho možnostmi, hlavně že tam jdou přidat plug iny,, to hlavní co jsem chtěl je jestli byste mohli zkritizovat zvuk a co mám špatně a tak, jak říkám začínám a je to hlavně o cviku,.zrovna pracuju na jednom ,,tracku"-tak doufám že jsem Vás neokradl o čas, a díky :)
citace: A o tolik víc toho zas nakonec nebude. V obou tracích slyším ten hodně old-schoolový zvuk. Líbí se mi, už jen proto, že to zní úplně jinak a hlavně trancově. O té struktuře se to říct nedá, neboť ta je relativně nepředvídatelná a zvláštní, což se mi líbí asi úplně nejvíc. Dokážu si představit jít na párty a poslouchat dvě hodiny něco v podobným duchu, neznat skladby, neznat vývoj, neznat DJe, prostě jenom vnímat, protože tohle je fakt taneční hudba. ![]() Bez práce nejsou koláče. Tedy bez práce nejsou peníze a bez peněz nejsou koláče. No a bez koláčů není párty!
Ronny: protože nemám msn zatim na notebooku, a když sem třeba venku tak je to jednodušší, neboj před chvílí sem doinstaloval :) jinak bych do ní neřekl že je češka ![]() ![]() ![]() Myspace.com/sandeagle
Ronny: Já ho zase znám už hooodně dlouho (2003?), ale je fakt, že se mi to zdá asi jenom díky tomu. Jde jenom o jednu pasáž, v podstatě jenom ten hlavní náběh cca od 0:40 ve videu a u tebe od 2:00. Btw při tomhle tracku jsem zničil firemní auto, rozsekal jsem se loni v březnu na dálnici za Prahou kvůli nenadálé vrstvě krup na silnici :( Každopádně neber to jako nějaký rejpání, Morning Light je super - prostě někomu je z hůry dáno a jinej se u toho trápí (já :-D) Edit: Joe (08. 02. 2010 21:46) (1x)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bože, to Joeovo video s tiestem je prostě moc, legacy je prostě NESMRTELNOST a neskutečný track, je to štěstí vygradované na maximum, přesně kvůli takovýmto trackům miluji trance, je to jako dotknout se hvězd, i kdyby mě měsíce mučily tak bych chtěl stejně žít jenom proto abych legacy mohl slyšet znova, což je sice blbost protože po půlhodině svlíkání z kůže bych si přál tu nejrychlejší smrt , ale to nic nemění na tom že ikdyž bude nejhůř tak tohle vám vždycky zůstane, byť jen jako vzpomínka![]() Edit: seven (09. 02. 2010 01:02) (6x)
hezky pěkně kluci. :-) moc mi teda nesedí zvuk hlavního leadu, je takovej "čínskej" a celkově to posouvá z ryze abstraktní roviny do takový relaxační, podle mýho to tim ztrácí na energii a posouvá to track do kategorie gaučovýho poslechu. jestli to neni moc zhulený přirovnání a je to srozumitelný :D naopak ten saw lead co najede v čase 1:28 ukázky je supr HellCloud: myspace.com/hellmanmusic
díky hoši, je fakt že na tom chce ještě něco udělat, pravdepodobne vyženu behem brekau (kde ponechám tu kytaru) nejakej analog like synth kterej tu kytaru potom v klimaxu vystřídá aby to znelo výrazněji a ne tak "až moc" melodicky jinak basovka je dykstajl saw-saw-sine s distorzí, která se mi právě moc líbí, a asi si jí nechám... ona zní vždycky jen s minimálníma úpravama dobře ![]() ![]() ![]() Myspace.com/sandeagle
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||