Re: E-MOTION 19.2.2010 Fléda - AIRWAVE I FERRY TAYLE etc. (04. 02. 2010 13:29)
[off topic]Jó to sem jednou zkoušel léčit bolavou hubu chlastem - po vytažení spodního moudráku - sem pak zkoušel chruping s polovičky psem na pelechu - moc se mu to nelíbilo a že je to ohař (tzn nasranej neni totéž co krysařík )... [/off topic] EX MySpace Xichtbook ...tedáá Facebook
********************************************* ** Paparrazzi ve veřejných službách ** *********************************************
Re: E-MOTION 19.2.2010 Fléda - AIRWAVE I FERRY TAYLE etc. (07. 02. 2010 19:24)
mno já pokud pojedu tak samozřejmě vlakem :) co na tom že je dražší ale je tam vetšinou jídelák možnost se projít i ten záchod mi ve vlaku přijde prostornější ...
Re: E-MOTION 19.2.2010 Fléda - AIRWAVE I FERRY TAYLE etc. (07. 02. 2010 19:49)
Jedu taky vlakem, v buse se blbě spí cestou zpět Trance is the Key Of Life. No matter where the Velvet Sun shines from, it is Everything that matters. Trance is not a Lost Language, trance lasts Circa Forever. Over every Dynasty, even at This Late Stage, trance eventually comes Back To You.
Re: E-MOTION 19.2.2010 Fléda - AIRWAVE I FERRY TAYLE etc. (07. 02. 2010 19:59)
bus je levnější to určitě, ale cesta zpátky je docela komplikovaná, pač pokud vím tak takhle brzo busy do prahy nejezdí (jestli se pletu tak mě opravte). Ale pokud pojede nějaká větší skupina z prahy vlakem tak můžem koupit skupinovou a potom to bude o něčem jiném :)
Re: E-MOTION 19.2.2010 Fléda - AIRWAVE I FERRY TAYLE etc. (07. 02. 2010 20:13)
no ty vlaky, narvaný, smrdutý a drahý, navíc napadne trocha sněhu a hned má větší zpoždění než bus v koloně na D1.. busy SA jezdí zpátky tušim od 5 ráno, pak každou půlhodinu, jedinej problém je v tom, že se musí koupit dost dopředu, jezdí s nima dost lidí. pravda je, že v buse se moc warmup udělat nedá (ikdyž tlachání a pití z placatky neni problém), ale popravdě, ještě se nás nikdy nesešlo na jednu cestu tolik, aby to stálo za cestu vlakem :-) HellCloud:
Re: E-MOTION 19.2.2010 Fléda - AIRWAVE I FERRY TAYLE etc. (07. 02. 2010 20:35)
Já jezdila z Opavy vždy vlakem a z Liberce vždy busem. Jsem momentálně v Opavě. Jasné, ne?
A teda upřímně, vlaky zas tak smrduté nejsou, navíc natáhnout si nohy je tam poměrně jednodušší než se kopat o přední sedačku Připadají mi pohodlnější.Edit: Star_Guitar (07. 02. 2010 20:36) (1x) Trance is the Key Of Life. No matter where the Velvet Sun shines from, it is Everything that matters. Trance is not a Lost Language, trance lasts Circa Forever. Over every Dynasty, even at This Late Stage, trance eventually comes Back To You.
Re: E-MOTION 19.2.2010 Fléda - AIRWAVE I FERRY TAYLE etc. (07. 02. 2010 20:40)
mno to je práve další minus busu omezená kapacita..s tím mám velký problém protože se rozhoduji kolikrát až v ten den co budu dělat.. a nutností všemožnejch registrací a místnek mi dost štvou...
popravdě to že se nedá prijít k busu a jet je asi nejvetší mínus autobusové přepravy ( když jsem tedka nedávno cestoval na tu session u hellmana v penzionu sem se o tom přesvědčil .. co to je za cestovaní bejt jak sardinka kdyby to ješte zastavovalo mezi benátkami nad jizerou a prahou tak stam stejně už nikoho nedá to byl hnus a na delší dobu mi to od cestovaní busem kamkoliv odradilo.. )
Re: E-MOTION 19.2.2010 Fléda - AIRWAVE I FERRY TAYLE etc. (07. 02. 2010 22:12)
Ještě přemýšlím, zda na cestu tam využít služeb Českých drah, nebo Žlutobusu.
"Až bude pokácený poslední strom, až bude poslední řeka otrávená, až bude chycena poslední ryba, tehdy poznáme, že peníze se nedají jíst..." "Hujer, Metelesku Blesku!"
Re: E-MOTION 19.2.2010 Fléda - AIRWAVE I FERRY TAYLE etc. (08. 02. 2010 12:16)
Právě me došel překlad rozhovoru, který dělal Vyrys s Ferry Taylem a je na co se těšit, ale určitě Vás všechny spíše překvapi a to v dobrém Airwave! .) TAkže Airwave tento pátek na www.rave.cz a Ferry Tayle již zítra na webech ostatních .)
Re: E-MOTION 19.2.2010 Fléda - AIRWAVE I FERRY TAYLE etc. (09. 02. 2010 10:53)
Kdo nebude stíhat warmupovat v dopravních prostředcích, tak další se warm up se bude odehrávat u mě, spolubydlící (a zároveň majitelé) zřejmě vypadnou pryč, takže bude MEJDÁÁÁÁN - už od pěti se u mě nepouští nic jiného než Airwave
Re: E-MOTION 19.2.2010 Fléda - AIRWAVE I FERRY TAYLE etc. (09. 02. 2010 13:18)
A poteče zase proudem to co minule? Jen ať vím, jestli se mám pak bát Trance is the Key Of Life. No matter where the Velvet Sun shines from, it is Everything that matters. Trance is not a Lost Language, trance lasts Circa Forever. Over every Dynasty, even at This Late Stage, trance eventually comes Back To You.
Re: E-MOTION 19.2.2010 Fléda - AIRWAVE I FERRY TAYLE etc. (10. 02. 2010 10:27)
Jedu vlakem a přistupuju cestou - jako vždy mám předjednáno s Bajkalem ... pořád ale říkám, záleží na zubu potažmo hubě ... pokud pojede víc lidí tak tim líp ... EX MySpace Xichtbook ...tedáá Facebook
********************************************* ** Paparrazzi ve veřejných službách ** *********************************************
Re: E-MOTION 19.2.2010 Fléda - AIRWAVE I FERRY TAYLE etc. (10. 02. 2010 16:28)
citace:
Jissiette Newman: jo jo, snad celý náš, a udělám tam klidně i šmajchlkabinet, když někdo bude chtít
Neříkej dvakrát Edit: Star_Guitar (10. 02. 2010 16:29) (1x) Trance is the Key Of Life. No matter where the Velvet Sun shines from, it is Everything that matters. Trance is not a Lost Language, trance lasts Circa Forever. Over every Dynasty, even at This Late Stage, trance eventually comes Back To You.
Re: E-MOTION 19.2.2010 Fléda - AIRWAVE I FERRY TAYLE etc. (10. 02. 2010 16:42)
citace:
Jissiette Newman: jo jo, snad celý náš, a udělám tam klidně i šmajchlkabinet, když někdo bude chtít
šmajchlco?
"Až bude pokácený poslední strom, až bude poslední řeka otrávená, až bude chycena poslední ryba, tehdy poznáme, že peníze se nedají jíst..." "Hujer, Metelesku Blesku!"
Re: E-MOTION 19.2.2010 Fléda - AIRWAVE I FERRY TAYLE etc. (10. 02. 2010 20:01)
Jiss: ale jo, mně to došlo, neboj
Re: E-MOTION 19.2.2010 Fléda - AIRWAVE I FERRY TAYLE etc. (11. 02. 2010 00:26)
Tak to vypada nadejne. V praci se pokousim prehodit vecerni sichtu na nekoho jineho. Tak dejte vedet v kolik byste vlakem razili - se s Vercou pripojime (Kurna na party vlakem? To uz jsem nejel takovejch 6 let to bude jizda)
Re: E-MOTION 19.2.2010 Fléda - AIRWAVE I FERRY TAYLE etc. (12. 02. 2010 08:50)
Hujjjjjjj ne pojedu vlakem ale az pozdeji snad v 17:39.Mam bohuzel denni:-( Ale to nevadi o to vic se tesim.Jinak se vlak je lepsi,kuli natahnuti,jidelaku a i zpozdeni zlutysocak ma na D1 vetsinou peknou zacpu.