start && end > -1) { if (start > -1) { var res = data.substring(start, end); start = res.indexOf('>') + 1; res = res.substring(start); if (res.length != 0) { eval(res); } } cursor = end + 1; } } } //]]>
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]()
|
Úvodní
stránka | Recenze
| Reporty
| Ukázky
| Odkazy |
Diskuse
No je to davno co som si tu to skladbu pustal stale dookola...
PVD - set (rip) a nikdy som neprisiel na nazov.... Edit: Collin (20. 09. 2007 23:52) (1x)
mám tu pro vás menší lahudku.... chci zjistit čí to je zabijackej remix / rework...
je to z "Eric Prydz - Live @ INOX Electronique Festival (05-13-2007)" v tracklistu je napsano : Pryda - Aftermath (ID Remix) a nekde jsem nasel (MDA Remix), ale nikde nic... [rapidshare.com] 2 Collin : dobry by bylo rict kde a kdy to hral.. ;-) Edit: FUGAZ (29. 09. 2007 06:47) (1x)
Když už jsem sem zabrousil, tak se zeptám (dnes jsem si na to vzpoměl). Asi jste všichni viděli American Pie 1, scéna, kdy Jim u sebe doma předvádí striptýz...Skladba, která u toho hraje, je Calling your name, ale ta verze je prostě boží...co je to za remix? :-)
Edit: Sq4Raa (08. 10. 2007 00:03) (1x) ![]() ![]() Bez práce nejsou koláče. Tedy bez práce nejsou peníze a bez peněz nejsou koláče. No a bez koláčů není párty!
Zdravim vsechny, moc vas prosim o tohle Idecko, uz hrozne dlouuuho nemuzu zjistit nazev :-/, diky
obnova linku [www.edisk.cz] nebo [www.filefactory.com] Edit: TvysT (01. 11. 2007 11:14) (2x)
nikdo nic? tak tu mám ještě jednu...
je to z radia PURE a hrál tam Alex M.O.R.P.H & Woody van Eyden - Exkluzive, byl to nějakej celej set, tohle je rip z něj. tak bych rád věděl jak se ta pecka jmenuje....:-P fakt mazec song |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |