start && end > -1) { if (start > -1) { var res = data.substring(start, end); start = res.indexOf('>') + 1; res = res.substring(start); if (res.length != 0) { eval(res); } } cursor = end + 1; } } } //]]>
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]()
|
Úvodní
stránka | Recenze
| Reporty
| Ukázky
| Odkazy |
Diskuse
Hey guys,
zkousel jsem hledat vsude na netu a nic...tak se radsi zeptam znalcu. Track ID, please?! [www.youtube.com] Diky moc....
Zdravím
Dneska jsem našel náhodou na kazetě minutový úryvek jednoho songu, na který mám hodně dobrý vzpomínky z mládí. Bohužel neznám interpreta ani název, ani Shazam mě to neotagoval. Myslím že to není ale úplně neznámé protože jsem to slyšel asi před 5 roky u někoho v autě :D LINK: [uloz.to] Byl bych vám opravdu vděčný.
citace: Ten track neznám, ale zní to jako Floorfilla nebo nějeký jiný Italodance okolo roku 2002 Edit: Dolvich (01. 10. 2013 20:49) (1x) [www.mixcloud.com]
Prosím o pomoc, hledám tuhle písničku už asi 3 týdny a stále nic!
Video jsem načasoval, takže stačí jen pustit - hraje od 5:40 až dokonce. Přímý odkaz na YT: http://youtu.be/rJrC2eJ9KP4?t=5m40s Nebo: Odkaz na YT video- stačí kliknout Děkuji všem.
citace: Video je soukromé [www.mixcloud.com]
Neví nekdo název tracku v 12:50???? [www.youtube.com]
Neviete niekto názov tracku ktorý začína v 3:41?
[www.youtube.com] Je tam nejaký názov ale nikde na nete tu pesničku nemôžem nájsť,
Dream Lab delaji spise downtempo a ambient. Ja nasel Dream Lab - Vibrations (Tranceteknovate rmx), ale neni to technicky moc zdatna skladba, tezko nekde oficialne vysla.
Jinak zni mi to docela podobne jako ATB with Dash Berlin - Apollo Road. [www.mixcloud.com]
JJ máš pravdu zní to dost podobně, nemusí to byť technicky zdatná skladba, ale ten rytmus a tempo sa mi strašne páčia, ďakujem ti.
EDIT: Ale myslím si že to je len čisto Cover na Rolandu, preto to može znieť tak jednoducho full skladba už bude lepšia. Edit: Marko Pedro (17. 01. 2016 22:35) (1x)
Pozná někdo track na 7:05 - 7:25? Zní to trochu podobně jako produkce Tomaz vs. Filterheadz
[www.youtube.com]
Poprosil by som o názov originálnje skladby z 1:58 [www.youtube.com]
Našiel som len toto: [rutracker.org]
Album: Niels Van Gogh – Colors - Yellow rok 2002 Musíš sa tam najprv registrovať. Ale stojí to za to songy tam majú v najlepších kvalitách
1:24:15 nevie niekto názov? [www.youtube.com]
31:00 [www.youtube.com] 1:50: [www.youtube.com] [www.youtube.com] 23:05 [www.youtube.com] 6:17: [www.youtube.com] 36:55 [www.youtube.com] Potom tu su fajné songy: [www.youtube.com] chcel by som vedieť song 3:36:50 a 3:52:50 Edit: Marko Pedro (24. 10. 2016 20:22) (21x)
Zdar vsem:)! Prosim pomoc s identifikací tracku. Paul van Dyk to hraje v case 2:08 - 2:40 a pak je to tam znovu strihle v case 3:18 - 3:42. Je to dost stare, ale trebas se nekdo najde. Vazne nikdo okolo me nevi..nikdo. Prosim pomoc!:)
Paul Van Dyk and Others @ Evolution Party II Prague - Airport Logistic Park 23.06.2000
Ahoj potreboval bych poradit. Kamos tvori hudbu a nedavno slozil tohle
[leteckaposta.cz] me to vsak melodii (hlavne v zacatku) pripomina jednu hodne provarenou skladbu a nemuzu si vzpomenout na jeji nazev? Najde se tu nejakej borec co ji pozna? Diky, Majkl |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |